29 / 03 / 2024

Ege Yapı Batışehir'de bankasız 120 ay vade!

Ege Yapı Batışehir'de bankasız 120 ay vade!

Firma: Ege Yapı

Proje: Batışehir

Ege Yapı Batışehir'de kısa bir süre geçerli olacak kampanyada hiç peşinatsız 36 ay 0 faiz imkanının yanında değişken peşinatlarla 60 ay yüzde 0 faiz ile ev sahibi olunabiliyor..



Batışehir hakkında detaylı bilgi için tıklayın



Ev alacağımız zaman genelde kendimize bazı sorular sorarız; “Ev almak için doğru zaman mı?”, “hayalimdeki eve ulaşmak için aylık ödemeleri yapabilir miyim? ”,“faiz oranları acaba daha da düşecek mi?”, “alacağım ev prim yapacak mı?”,  “banka kredisi kullanmadan ev sahibi olabilir miyim?”.  Bu ve benzeri sorular, ev sahibi olmak isteyenlerin ve yatırım yapmayı düşünenlerin aklındaki sorular. Bu soruların doğru cevaplarını bulamayanlar, önüne çıkan büyük fırsatı göremeyenler hayallerindeki yaşamı kaçırırken, fırsatı yakalayanların sağladığı kazançlar ve prestijli yaşamlar gözlemlendiğinde “keşkeler” başlar. 


“Güneş Batıdan Doğarsa Biz de Banka Kredisiz Ev Alırız” Diyenlere Müjde!

Şimdi Ege Yapı, bu fırsatı kaçıranlara “keşke” dedirtecek, banka kredisi kullanılmasına gerek kalmayacak mucize gibi bir ödeme planı teklif ediyor. Kendi semtine adını veren, sosyal imkanları ve lokasyon değeri ile ön plana çıkan,  üstelik yaşamın başladığı Batışehir’den ev sahibi yapacak bir kampanyaya imza atıyor. 


Ege Yapı’dan Mucize Gibi Ödeme Planı! Bankasız 120 Ay Vade

Sadece 70 daire için geçerli olacak kampanya kapsamında “Ege Yapı Finansman Modeli” ile  tam 120 ay vade ile Batışehir’den evinizi bugün alıp  yarın taşınabilirsiniz. Üstelik banka kredisi kullanmadan ev sahibi yaptıracak bu kampanyada vade farkı sadece %0,79. Yatırım amaçlı ev sahibi olacaklar ise dairelerini hemen kiraya verebilir ve aylık ödemelerinin büyük bir kısmını bu kira geliri ile birlikte rahatça yapabilir.


Ayrıntılar için tıklayınız: www.batisehir.com 


Kendi semtine adını veren proje; Batışehir

Ege Yapı tarafından hayata geçirilen  Batışehir  projesi; 1+0’dan 5+1 dublekslere kadar konutlar, A+ ofisler, ticari üniteler, içinde bulundurduğu Doğa Okulları, 121 mağazalı alışveriş caddesi, Four Points by Sheraton oteli, serviced apartments konseptli Radisson Blu Rezidansı, koşu parkurları, spor salonları, açık ve kapalı yüzme havuzları, sosyal tesisleri, kendi toplu taşıma hattı, geniş peyzaj alanları ile adeta kendi kendine yetebilen bir şehir halinde. Ayrıca Esenler’e yeni kurulacak, içinde hayvanat bahçesinden botanik bahçelerine, spor alanlarından bisiklet ve yürüyüş yollarına kadar donatının bulunacağı şehir parkının yanı başında bulunan kendi semtine adını veren Batışehir, Forbes dergisi tarafından getiri potansiyeli en yüksek proje seçilirken Europen Property Awards tarafından Avrupa’nın en iyi karma yaşam projesi seçildi. Konumu itibariyle 3. Havalimanı ve 3. Köprü güzergahına kolay ulaşımı, Kuzey Marmara Otoyolu’na doğrudan erişimi ve Atatürk Havalimanı’na 10 dakikalık mesafesiyle ulaşım açısından sakinlerine büyük kolaylık sağlıyor. 


Kısa bir süre geçerli olacak kampanyada ayrıca hiç peşinatsız 36 ay 0 faiz imkanının yanında değişken peşinatlarla 60 ay %0 faiz ile de Batışehir’den ev sahibi olabilirsiniz. 


Kampanyadan yararlanmak için tıklayınız: www.batisehir.com veya 0850 222 53 43  





projeye sor



Geri Dön