19 / 04 / 2024

Ege Yapı Kağıthane Projesi Eylül'de satışa çıkıyor!

Ege Yapı Kağıthane Projesi Eylül'de satışa çıkıyor!

Firma: Egeyapı Group

Proje: Kağıthane projesi

Ege Yapı'nın Kağıthane'de hayata geçirmeye hazırlandığı Kağıthane Projesinde rezidans, ofis, sosyal yaşam alanları ve ticari üniteler yer alacak.



Konum olarak Türk Telekom Arena’nın karşısında inşa edilecek Kağıthane Projesi'nde ön talepler toplanıyor. 


Daha önce Batışehir ve Pega Kartal gibi projelere imza atan Ege Yapı'nın yeni projesinde rezidans, ofis, sosyal yaşam alanları ve ticari üniteler olacak. 


Fiyat ve ödeme planının henüz netleşmediği Kağıthane Projesi'nin arsası  Adil Işık Fabrikası'na komşu konumda. Satışların Eylül'de başlaması planlanan projede 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler dizayn edilecek. 


Ön taleplerin toplanmaya başlandığı Kağıthane Projesi'nde ofislerin alanları 50 - 99 metrekare, 100 - 199 metrekare, 200 metrekare ve üzeri olarak, dükkanların alanları ise 0 - 50 metrekare, 50 - 150 metrekare, 250 metrekare ve üzeri tasarlanacak. 


Arena’ya 2 kilometre uzaklıkta Cendere Deresi boyunca uzanan proje lokasyon olarak; Kağıthane, Levent, Maslak, Mecidiyeköy, Taksim, Beşiktaş gibi şehrin merkezi noktalarına yakın konumda yükseliyor. Ayrıca proje E-5, TEM otoyolu gibi ana arterlere kolay ulaşıma sahip.


Ege Yapı Kağıthane Projesi Eylül de satışa çıkıyor!


Tel: 444 53 43

Web: http://www.egeyapigroup.com.tr/kagithane_landing.asp


projeye sor



Geri Dön