28 / 03 / 2024

Ege’nin en iddialı piknik mesire alanı Uşak’ta yapılıyor!

Ege’nin en iddialı piknik mesire alanı Uşak’ta yapılıyor!

Uşak Belediyesi Karaağaç Mahallesi’nde yer alan ve daha önce çöp depo alanı olarak kullanılan bölgede piknik ve mesire alanı yapmak adına önemli adımlar atmaya devam ediyor....




Uşak Belediyesi Karaağaç Mahallesi’nde yer alan ve daha önce çöp depo alanı olarak kullanılan bölgede piknik ve mesire alanı yapmak adına önemli adımlar atmaya devam ediyor. Bölgenin kötü imajından kurtulması için ekiplerin gece gündüz çalışmaya devam ettiği alanda her geçen gün yeni yüzü ortaya çıkıyor. Kısa sürede hizmete açılacak olan Karaağaç Piknik ve Mesire Alanı‘ nda yeşillendirme çalışmalarının yanında çiçeklendirme çalışmaları sürüyor. 


Yeni imajı ile örnek alanların arasında yerini alması hedeflenen alanda çiçek ekimi gerçekleşti. 10 bin lavanta ve 3 bin lale ekipler tarafından bölgeye dikildi. Konu hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Ali Erdoğan, Karaağaç’ta yepyeni bir alan için geceli gündüzlü çalışma yaptıklarını bildirdi. Karaağaç Piknik Alanı’nın yeni yüzünün ortaya çıkması ile beğeni kazanmaya başladığını vurgulayan Erdoğan, " Biz yıllarca kentimizin kanayan yarasını haline gelen çöp depo meselesini çözmemizin akabinde hemen bölgenin ivme kazanmasını istedik. Bu nedenle çalışmalarımız hemen başladı. Mahalle halkının ve vatandaşlarımızın en iyi şekilde faydalanması için yaptığımız planlamada çok iyi noktalara geldik” dedi.Yeni alanın kentin en gözde alanlarından birisi olmasını hedeflediklerinin altını çizen Erdoğan, kapsamlı bir çalışma ile bu hedefe ilerlediklerini kaydetti. Bölgenin yeşili ve çiçeği ile anılmasını arzu ettiklerini ifade eden Erdoğan, "Karaağaç Mahallemiz artık çöp imajından yeşili ve çiçeği ile anılan bir imaj almaya başladı. Bundaki başlıca neden bölgede ağaçlandırma ve çiçeklendirme adına yaptığımız çalışmalardır. Bu konuda ciddi bir çalışma ile güzel bir noktaya geldik. Yakın zamanda ortaya çıkacak olan çalışmalarımız herkesin beğenisini kazanacak” şeklinde konuştu.


Ertunç Öztürk/İha


Geri Dön