25 / 04 / 2024

Egepen Deceuninck tasarımlarıyla fark yaratıyor!

Egepen Deceuninck tasarımlarıyla fark yaratıyor!

Egepen Deceuninck’in geliştirdiği ürünler, ses ve ısı yalıtımında üstün bir performans sergilemekle kalmıyor, aynı zamanda estetik tasarımları, mekanlara uyumları ve çevreci olmalarıyla fark yaratıyor.



Türkiye’nin öncü PVC kapı ve pencere sistemleri üreticisi Egepen Deceuninck’in ürünleri, kullanıcılara üst düzey bir performansla birlikte estetik ve ferah mekânlar da yaratıyor. Isı ve ses yalıtımındaki yüksek performansıyla dikkat çeken Legend PVC Pencere ve Kapı Sistemleri, rüzgâr yükünün ağırlıklı olduğu bölgelerde de etkisinden bir şey kaybetmiyor. Egepen Deceuninck’in zengin renk alternatifleriyle hizmete sunduğu Legend Sistemi, mekânlara kattığı estetikle de tercih sebebi.


Tasarımlarıyla dikkat çeken Zendow Serisi, mekanlara uyumlu olması amacıyla geliştirildi. Akustik yalıtım açısından da ön plana çıkan Zendow, Zendow Plus ve Zendow Deluxe Serileri, ses ve ısı yalıtımında da üstün bir performans sunuyor.


Fusion PVC Pencere ve Kapı Sistemleri de güçlü sızdırmazlık özellikleriyle göze çarpıyor. Suyun tahliyesini hızlandıran özel eğilimli bir tasarıma sahip olan Fusion, güvenlik açısından da kullanıcıları rahatlatıyor ve sineklik, panjur, kepenk gibi diğer sistemlerle uyumlu bir şekilde kullanılıyor.


Everest Max PVC Pencere ve Kapı Sistemleri’nde ise kapı-kanat profillerinin yükseklikleri, cam yüzeyinin görüş alanının artırılması amacıyla ayarlandı. Everest Serisi’nde daha geniş bir görüş açısı kullanıcıları bekliyor.


Uzun ömürlü ve geri dönüştürülebilir


Egepen Deceuninck’in ürünleri ses ve ısı yalıtımında üstün performansları, mekanlara uyumlu estetik tasarımları ve çevreye duyarlı özellikleriyle öne çıkıyor. Uzun ömürlü olan ve az bakım isteyen ürünler, vadelerini doldurduğu anda yüzde 100 geri dönüştürülebiliyor ve yeniden işlenebiliyor. Krem, antik meşe, kiraz, altın meşe, winchester, budaklı winchester, fındık, vizon, antrasit gri, koyu meşe, venge, gümüş ve siyah gibi renk alternatiflerine sahip olan ürünler, mekânların atmosferini pozitif yönde değiştirebiliyor.


Geri Dön