24 / 04 / 2024

Schréder Dialux Plugin, dış aydınlatma tasarımlarında fark yaratıyor!

Schréder Dialux Plugin, dış aydınlatma tasarımlarında fark yaratıyor!

Aydınlatma sektörünün lider kuruluşlarından Schréder yenilikçi bakış açısıyla kullanıcı dostu çözümler üretmeye devam ediyor. Schréder, Schréder Dialux Plugin’le dış aydınlatma tasarımlarında önemli fark yaratıyor.




Aydınlatma sektörünün lider kuruluşlarından Schréder yenilikçi bakış açısıyla kullanıcı dostu çözümler üretmeye devam ediyor. Schréder, 25 yılı aşkın süredir dış aydınlatma tasarımlarına özel yazılım geliştiren Dial firması ile geliştirdiği Schréder Dialux Plugin’le dış aydınlatma tasarımlarında önemli fark yaratıyor.


Dış aydınlatma sektörünün öncü ve yenilikçi şirketi Schréder, geliştirdiği yeni teknolojilerle sektöre farklı bir bakış açısı getiriyor. Schréder dünya ve Avrupa'nın en büyük aydınlatmafirmalarının çalışmalarında kullandığı ve tüm aydınlatma firmalarının ortak datalarını içeren Dialux yazılımıyla geliştirdiği Schréder Dialux Plugin ile kullanıcıların dış aydınlatma tasarımlarında fark yaratmalarını sağlıyor.


Schréder Dialux Plugin kullanıcılara, güncellenmiş ürün fotometrik dosyalarını tasarımlarında kullanabilme, yeni geliştirilen fotometriler ile tanışabilme, verimi artırılmış ürünler ile projelerdeki ürün adedini minimum seviyede tutabilme, enerji verimliliğini en üst düzeye çekebilme ve değişim projeleri için maliyet etkin çözümler sunabilme imkânı sunuyor. Schreder’in dış aydınlatma projeleri için sunduğu ürünlerin güncellenmiş fotometrik bilgilerine Plug in dosyasını indirerek ulaşabiliyorlar. Dialux kullanıcıları için hazırlanan güncel dosyalar ile Schréder ürünleri aydınlatma tasarımlarında kullanılabiliyor.


Dialux ile Dialux evo yazılımları, 25 yılı aşkın bir süredir aydınlatma konusunda lider yazılım firması olan Dial tarafından geliştiriliyor. Kullanıcılara ücretsiz olarak sunulan ve Türkçe dil seçeneği de bulunan programa üye olan üreticiler tarafından hazırlanan özel eklenti yazılımları sayesinde, aydınlatma araçlarının gerçek verim ve performanslarının üç boyutlu canlandırmalar ile simüle edilebilmesine olanak tanıyor. Dünya ve Avrupa'nın en büyük aydınlatma firmalarının çalışmalarında kullandığı Dialux yazılımı, toplamda 189 ülkeden 600.000 civarında profesyonel kullanıcıya ulaşıyor. Türkiye'de ise yaklaşık 8.000 profesyonelin Dialux ile çalıştığı kaydediliyor.



Geri Dön