19 / 04 / 2024

Daikin Altherma Eco-Label ödüllü Altherma ısı pompaları ile fark yaratıyor!

Daikin Altherma Eco-Label ödüllü Altherma ısı pompaları ile fark yaratıyor!

Çok sayıda çevreci ürün ve çözümüyle iklimlendirme alanında enerji verimliliğinin artırılması için çalışan Daikin, Eco - Label ödüllü Altherma Isı pompaları ile de fark yaratıyor.



Kullanıcılarının ısınma ve sıcak su ihtiyacına ekonomik, çevre dostu ve konforlu bir çözüm sunan Daikin Altherma Avrupa’da olduğu gibi Türkiye’de de büyük ilgi görüyor.

İklimlendirme sektörünün öncü markası Daikin’in Eco Label ödüllü Altherma ısı pompaları,  yeni ve yenilenen binaların ısıtma ve sıcak su ihtiyaçlarının karşılanmasında önemli bir alternatif oldu. Avrupa’nın en çok tercih edilen ısı pompası olan Daikin Altherma, Türkiye’de de büyük ilgi görüyor. Pahalı fosil yakıtlar tüketen geleneksel ısıtma sistemlerine göre çok daha az enerji ile daha yüksek verim sağlayan Daikin Altherma, kullanıcılarına önemli bir maliyet avantajı sunuyor.

ISI POMPALARININ MUCİDİ


Havadan suya ısı pompalarının mucidi Daikin’in sunduğu yenilikçi ve çevreci ürünlerin üst düzeydeki tüm standartlarını taşıyan Daikin Altherma, fosil yakıtlara veya elektriğe dayalı klasik bir ısıtma sistemine göre 5 kat daha verimli çalışıyor. Dış havadaki ısıyı kullanarak daha az enerji sarf eden Daikin Altherma, kullandığı her 1 kW'lık enerjiye karşılık en az 5 kW'lık ısı üretiyor. Kurulum ve bakım ihtiyacı düşük olan Daikin Altherma, inverter kompresör teknolojisi ile yüksek enerji tasarrufu sağlıyor.

Hem dış hem de iç ünitesi ile kompakt bir tasarıma sahip olan Daikin Altherma, ısıyı havadan alıyor. Herhangi bir yerin kazılmasına veya sondaja gerek olmadan kurulumu gerçekleşen Daikin Altherma, dumansız ve alevsiz çalışıyor. Üretilen ısının yüzde 80’ini yenilenebilir kaynaktan (hava) sağlayan Daikin Altherma, düşük karbondioksit (CO2) emisyonu ile çevreci bir çözüm sunuyor. Tek bir merkezden yönetilebilen Daikin Altherma, bu özelliği ile konutların yanı sıra otel, spor merkezi, SPA, hastane, kütüphane ve okul gibi mekanlarda da tercih ediliyor.

4 MEVSİM KESİNTİSİZ KONFOR

Konforlu sistemler üretirken enerji tüketimi, ürün geri çevrimi ve atık azaltma konularına önem veren Daikin felsefesinin bir ürünü olan Altherma, aynı zamanda Eco-Label amblemi taşıyor. Çevre performansı yüksek olan ürün ve hizmetleri logosundaki "çiçek" amblemi ile taçlandıran Avrupa Eco-Label ödülünü sektörüne kazandıran Daikin Altherma, esnek uygulama seçenekleri de sunuyor. Standart radyatörlere, döşemeden ısıtma sistemlerine ve fan coil ünitelerine bağlanabilen Daikin Altherma, düşük maliyeti ile yeni ve yenilenmekte olan yaşam alanları için iyi bir yatırım olarak görülüyor. Ekonomik, çevre dostu ve konforlu çözümler sunan Daikin Altherma ısı pompaları, kış aylarında kullanıcılarının ısınma ve sıcak su ihtiyaçlarını karşılarken, sıcak yaz günlerinde de soğutma yaparak dört mevsim kesintisiz konfor yaşatıyor. 



Geri Dön