27 / 04 / 2024

Daikin Altherma

Daikin Altherma

İzmir’in en güzel bölgelerinden biri olan Karşıyaka'da hayata geçirilen Aypark Residence, Daikin Altherma ile sakinlerine 4 mevsim kesintisiz konfor sunuyor.

Tasarruf etmek isteyenler Daikin Altherma'yı tercih ediyor!

İklimlendirme sektörüne kattığı çevreci ürün ve çözümlerle rakiplerinden ayrışan Daikin’in, Eurovent ve EHPA (Avrupa Isı Pompası Birliği) kalite sertifikalı Altherma ısı pompaları kullandıkça kazandırıyor.

Daikin Altherma Eco-Label ödüllü Altherma ısı pompaları ile fark yaratıyor!

Çok sayıda çevreci ürün ve çözümüyle iklimlendirme alanında enerji verimliliğinin artırılması için çalışan Daikin, Eco - Label ödüllü Altherma Isı pompaları ile de fark yaratıyor.

Daikin klima fiyatları kaç TL oldu? İşte 8 Nisan 2022 fiyat listesi...

Yaz sıcaklarından korunmak isteyen kişiler klima arayışlarını hızlandırdı. Evlerini serinletmek isteyenler Daikin klima fiyatlarını araştırıyor. Peki Daikin klima fiyatları kaç TL? İşte 8 Nisan 2022 fiyat listesi...

SeaPearl Ataköy Jumeirah Otel ve Residence projesinde Daikin imzası!

Kuzu Grup ve dünyaca ünlü otel markası Jumeirah Group işbirliği ile Ataköy sahilde inşa edilen SeaPearl Ataköy Jumeirah Otel ve Residence projesinde iklimlendirme çözümleri bir kez daha sektörün öncü markası Daikin’e teslim edildi. 

JUSTWork Ofis Kampüs projesinde Daikin imzası! 

Daikin, JUSTWork Ofis Kampüs projesinin çözüm ortağı oldu. JUSTWork Ofis Kampüs projesinin de iklimlendirme çözüm ortağı olarak yer aldı.

Daikin'den Nevbahar Üsküdar projesine verimli çözümler!

Nevbahar Üsküdar projesinin iklimlendirme çözümlerinin tercihi, sektörün öncü markası Daikin oldu. Yüksek konforun yanı sıra tasarruf sağlayan ve çevre dostu cihazlarla farklılaşan Daikin, projede 180 adet dış, 482 tane iç ünite kullandı...

Millenium West İstanbul Hotel'in tercihi Daikin oldu!

Arke Yapı AŞ tarafından İstanbul Yenibosna’da başlayan Millenium West İstanbul Hotel projesinde büyük projelerin aranılan markası Daikin tercih edildi.

Deniz GYO Le Chic Bodrum için Daikin'i seçti!

Deniz GYO, Bodrum merkezde inşa ettiği ‘Le Chic Bodrum’ projesinin iklimlendirmesi için Daikin’i tercih etti. Çevreci kriterler ile inşa edilen projede, 130 takım Daikin Altherma ve 147 adet Daikin VRV dış ünite kullanıldı.

Deniz GYO, Le Chic Bodrum'da Daikin'i tercih etti!

Deniz GYO, Bodrum merkezde hayata geçirdiği ‘Le Chic Bodrum’ projesinin iklimlendirmesi için Daikin’i tercih etti.

Metal Yapı, Küçükçekmece’deki Blue Lake projesi için Daikin dedi!

İstanbul’un eşsiz lokasyonlarından biri olan Florya Küçükçekmece sahil hattında yer alan Blue Lake projesinde yaşam başladı.

Yedi Mavi en uygun çözümü Daikin VRV’de buldu!

Yedi Mavi projesi, konumuna ve mimarisine en uygun iklimlendirme konforu için Daikin’in VRV teknolojisini seçti.

Büyükyalı İstanbul'un iklimlendirme çözüm ortağı Daikin oldu!

Emlak Konut güvencesiyle  Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat ortaklığında hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul'un iklimlendirme çözüm ortağı Daikin oldu.

Daikin, Erden Timur’u ağırladı!

Ürün ve hizmetlerinin kalitesiyle olduğu kadar iklimlendirme sektöründeki eğitim ve motivasyon çalışmaları ile de dikkat çeken Daikin, Nef CEO’su Erden Timur’u ağırladı. 

İnanlar İnşaat iklimlendirmede Daikin’i seçti!

İnanlar İnşaat imzasını taşıyan akıllı yaşam konsepti Terrace Home Daikin’i seçti. Terrace Home sakinleri, kolay kullanımın yanı sıra akıllı enerji yönetimi yapabilecek. 

Elements Yalıkavak Daikin ile yaz kış yaşam konforu sunuyor!

Elements Yalıkavak, Daikin’in üstün özellikler taşıyan VRV ve Altherma sistemleri ile 4 mevsim yaşam konforu sunuyor..

Daikin Altherma Haberi

Daikin Altherma

İzmir’in en güzel bölgelerinden biri olan Karşıyaka'da hayata geçirilen Aypark Residence, Daikin Altherma ile sakinlerine 4 mevsim kesintisiz konfor sunuyor. Fosil yakıtlara veya elektriğe dayalı klasik bir ısıtma sistemine göre 4 kat daha verimli çalışan Daikin Altherma, kullanıcılarına yüksek tasarruf imkanı sağlıyor.

İklimlendirme sektörünün öncü markası Daikin’in Eco Label ödüllü Altherma ısı pompaları, Avrupa’da olduğu gibi Türkiye’de de en çok tercih edilen iklimlendirme alternatiflerinden biri oldu. Yüksek verimlilik ve tasarruf değerlerinin yanı sıra çevreci işleyişi ile ön plana çıkan Altherma, yenilenen binalarda olduğu kadar yeni projelerde de tercih ediliyor. Son olarak İzmir’de yükselen Aypark Residence da tercihini geleneksel yöntemlerden yana değil yenilikçi bir cihaz olan Daikin Altherma’dan yana yaptı.

ALTHERMA İLE ‘BAĞIMSIZ’ KONFOR

İzmir Karşıyaka’da Katal İnşaat tarafından gerçekleştirilen ve mekanik uygulaması...