25 / 04 / 2024

Elements Yalıkavak Daikin ile yaz kış yaşam konforu sunuyor!

Elements Yalıkavak Daikin ile yaz kış yaşam konforu sunuyor!

Firma: Varyap

Proje: Varyap Yalıkavak

Elements Yalıkavak, Daikin’in üstün özellikler taşıyan VRV ve Altherma sistemleri ile 4 mevsim yaşam konforu sunuyor..



Yalıkavak Tilkicik Koyu manzarasına hakim 23 özel ev olarak tasarlanan Elements Yalıkavak, iklimlendirme tercihini Daikin’den yana kullandı. Elements Yalıkavak, Daikin’in üstün özellikler taşıyan VRV ve Altherma sistemleri ile 4 mevsim yaşam konforu yaşatacak.

 

Yoğun bitki ve kaya dokularının iç içe geçtiği çok özel bir alanda, bölgenin iklimsel özelliklerine uygun olarak planlanan binaların arazinin mevcut renk ve doku paletinin bir uzantısı olarak tasarlanan Elements Yalıkavak, seçilen iklimlendirme çözümleri ile Akdeniz havasında 4 mevsim Daikin konforu yaşatacak.


VERİMLİ, ÇEVRE DOSTU VE SESSİZ

Daikin teknolojisinin üstün özelliklerini taşıyan sistemler ile 4 mevsim iklimlendirme konforu barındıracak. Doğaya saygılı, arazinin dokusuna uygun şekilde ahşap, cam ve doğal taşların sentezi ile tasarlanan ve gürültüden uzak bir dinginlik sunan proje, ısıtma ve soğutma konforunu da verimlilik ve tasarruf değeri yüksek, ses düzeyi düşük ve çevre dostu cihazlar ile karşılayacak.

 

Elements Yalıkavak’ta yıl boyunca konforu üst seviyede tutabilmeyi sağlayan üstün özellikleri ve verimlilik değerleriyle öne çıkan Daikin Mini VRV merkezi klima ve VRV IV üniteler ile tek sistemle ısıtma, soğutma ve sıcak su ihtiyacını karşılayan Daikin Altherma Isı Pompası tercih edildi. 

 

Projenin yerden ısıtma ve sıcak su ihtiyacı Daikin Altherma Isı Pompası ile karşılanıyor. Daikin Altherma Isı Pompası, enerjiyi verimli kullanarak ısıtmadaki enerji maliyetlerini bölgede kullanılan diğer enerji kaynaklarına göre yüzde 80’e varan oranda azaltmasının yanı sıra, düşük bakım masrafı, yüksek güvenlik, az yer kaplama, zahmetsiz ve kolay kullanım ve programlanabilme özellikleriyle de fark yaratıyor.

 

Eskiz Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Proje Müdürü Mert Güney, Elements Yalıkavak projesinin yüksek standartlarını ve yaz kış yaşam konforunu sağlayabilmek için Daikin’i tercih ettiklerini belirtirken, güçlü bölgesel bayi yapısı, tecrübeli mühendis kadrosu, servis yapılanması ve saha ekibi ile Elements Yalıkavak’a sunulan çözümlerin yatırım aşamasında ve sonrasında avantajlar sağladığını söyledi.

 

Ünlü mimar Emre Arolat imzalı Elements Yalıkavak'ta 320 metrekare ile 820 metrekare arasında değişen büyüklükleri ile tamamen birbirinden farklı 23 özel ev yer alıyor. 


Tel : 0252 385 30 45
Web : http://www.elementsbodrum.com/

 


projeye sor



Geri Dön