26 / 04 / 2024

Metal Yapı, Küçükçekmece’deki Blue Lake projesi için Daikin dedi!

Metal Yapı, Küçükçekmece’deki Blue Lake projesi için Daikin dedi!

İstanbul’un eşsiz lokasyonlarından biri olan Florya Küçükçekmece sahil hattında yer alan Blue Lake projesinde yaşam başladı.



İstanbul’un eşsiz lokasyonlarından biri olan Florya Küçükçekmece sahil hattında yer alan Blue Lake projesinde yaşam başladı. Metal Yapı tarafından gerçekleştirilen konut projesinde 14 kattan oluşan 8 blok yer alıyor. Farklı tiplerinden meydana gelen 788 adet konutun bulunduğu projenin iklimlendirmesi için yüksek teknolojisi ve kalitesiyle bütün dünyada tanınan Daikin ürünleri tercih edildi. Proje için çeşitli modellerde toplam 392 adet VRV kullanıldı.

İklimlendirmenin öncü ismi Daikin, marka projelerin gözdesi olmaya devam ediyor. Bugüne kadar pek çok önemli proje için en önemli adres olarak kabul edilen Daikin marka ürünler şimdi de Metal Yapı tarafından hayata geçirilen Blue Lake projesinde yer aldı.

Blue Lake projesi, 14 katlı 8 blok olarak tasarlandı. 14’üncü katta bütün blokların birbirine bağlandığı proje, toplam 788 adet konuttan meydana geliyor. 1+0 stüdyo tipi dairelerin yanı sıra 1+1, 2+1, 3+1, 3.5+1, 4+1, 5+1 ve 5.5+1 gibi farklı metrekare ve oda seçenekleri bulunan konutlar her ihtiyaca yanıt verebilecek şekilde tasarlandı. Blue Lake’in iklimlendirme çözümleri için büyük projelerin en yetkin markası Daikin’in VRV ürünleri tercih edildi.

Metal Yapı, Küçükçekmece’deki Blue Lake projesi için Daikin dedi!

Yaklaşık 2 yıl süren iklimlendirme projesi çalışmaları sonucunda Blue Lake için Daikin VRV sistemlerinde karar kılan proje yöneticilerinin en önemli argümanı Daikin kalitesi, cihazların ses seviyesi, ürünlerin kompakt oluşu ve servis kapasitesi oldu. Proje hakkında bilgi veren Metal Yapı Proje Müdürü Şefik Ülker, “Toplam 788 konut biriminden ve 22 ticari birimden oluşan projemizde, iklimlendirmeyle ilgili satın alım sürecimizin bir kısmını tamamladık. Tamamlanan bu kısımla ilgili olarak oturumu başlanan dairelerden bu kısa süre içerisinde sistemin kullanımıyla ilgili çok olumlu geri dönüşler aldık. Projemizde kullanımına karar verilen sistemler içerisinde Daikin ‘iyi ki bunu seçmişiz’ diyebileceğimiz en belirgin markalardan birisi oldu,” şeklinde açıklama yaptı.  

Blue Lake, İstanbul’un Marmara Denizi sahil şeridinde, dünyanın sayılı lagün göllerinden biri olan Küçükçekmece Gölü’yle buluştuğu noktada yer alıyor. Göl kıyısı şeridi, parklar, yürüyüş parkurları, spor sahaları ve bisiklet yolları ile çevrili olan Blue Lake, yeşil ve maviyle iç içe, modern bir yaşam alanı sunuyor. Blue Lake, Kanal İstanbul ve yeni havalimanı başta olmak üzere İstanbul’un mega projelerine yakınlığı nedeniyle İstanbul’un değeri hızla yükselen gelişim projesi olarak dikkat çekiyor. 

 Web: http://www.bluelake.com.tr/


Geri Dön