25 / 04 / 2024

Dış cephelere Baumit efekti fark yaratıyor!

Dış cephelere Baumit efekti fark yaratıyor!

Dış cephelere Baumit efekti fark yaratıyor. Yapı malzemeleri alanında da inovatif ürünleri ile fark yaratan Baumit, efekt boyaları ile yapılara benzersiz bir görünüm de kazandırıyor.



Baumit İnovasyon Merkezi’nde geliştirilen Baumit efekt boyaları serisi, farklı cephe tasarımları yaratmada Baumit CreativTop’ın renk ve doku seçenekleri ile biraraya gelerek neredeyse sonsuz tasarım alternatifleri oluşturuyor.

 

Mettalic, Lasur, Glitter ve Finish olarak dört farklı üründen oluşan seri, dış cephelerde ısı yalıtım sistemlerinde son kat dekoratif kaplama üzerinde kullanılıyor. Ayrıca mevcut sıvalı sistemler üzerine de uygulanabiliyor. Efekt boyaları serisi iç mekan duvar uygulamalarında da tercih edilebiliyor.

 

Uygulamaya hazır, dispersiyon esaslı olarak üretilen efekt boyası Mettalic ile metalik efektler, Glitter ile metalik ışıltılar, Lasur ile canlı renkler yaratmak; Finish’in şeffaf yapısıyla mevcut renk ve doku üzerine efekt vermek ve korumak mümkün olabiliyor.

 

Baumit efekt boyaları, özgürce şekillendirilebilen ve sunduğu çok yönlü uygulamalar ile dış cephelere 758 farklı renk tonu alternatifi sunan Baumit’in dekoratif kaplama ürünü CreativTop ile yaratıcılığın daha da zenginleşmesini sağlıyor. Baumit Mettalic, Lasur, Glitter ve Finish ile ahşap, metal, doğaltaş vb. görünümler de kazandırılabiliyor.


Geri Dön