26 / 04 / 2024

Cosentino Group Dekton serisi, mekanlarda fark yaratıyor!

Cosentino Group Dekton serisi, mekanlarda fark yaratıyor!

Cosentino Group, yenilikçi yüzey üretiminde geliştirdiği ürünlerle tasarım dünyasına estetik katıyor. Doğal taşla işlenen ve mutfaklara modern bir hava kazandıran Cosentino Group’un Dekton serisi, hem iç hem de dış mekânlarda fark yaratıyor



Dış mekânlarda kullanılan malzemenin hangi özelliklere sahip olduğu ve nelere karşı direnç gösterdiği önemli. Doğal malzemeden oluşan Dekton® serisi, dış mekânlarda yüzeyleri zorlayan etkenlere kafa tutarak dayanıklılığını kanıtlıyor. Tamamen doğal malzemeden üretilerek içinde hiçbir sentetik malzeme bulunmayan Dekton®, (UV) ultraviyole ışınlarından da etkilenmiyor. Aşınma, çizilme gibi etkenlere maruz kaldığında bile maksimum koruma sağlayan Dekton®, özellikle dış mekânlardaki rüzgâr ya da yağmur gibi etkenlere de yüksek direnç gösteriyor. Gözeneksiz yapısı sayesinde leke tutmayan yüzey, inatçı lekelerden de kolaylıkla temizlenebiliyor.


Güneş ışığına maruz kaldığında hiçbir sorun yaşamayacağınız Dekton® serisi, dayanıklılığı ve kullanışlılığı ile de rakiplerinden ayrılıyor. Modern mimarideki estetik ve işlevselliği bir arada sunan Dekton® ultrakompakt yüzeyler, farklı ve orijinal renk seçeneklerine de sahip. Doğallığın gücünü fonksiyonelliği ile birleştiren Dekton®, çamaşır suyu gibi kimyasal içeren temizlik maddelerinden de etkilenmiyor. Dış ortamlarda meydana gelecek etkenlerden dolayı kısa sürede yıpranmayan, çizilmeyen veya aşınmayan Dekton® serisini ister iç mekânlarda ister dış mekânlarda gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. 



Geri Dön