25 / 04 / 2024

Özyurtlar, Esenyurt'un kentsel dönüşüm sürecine katkı sağlıyor!

Özyurtlar, Esenyurt'un kentsel dönüşüm sürecine katkı sağlıyor!

Özyurtlar, Esenyurt'un kentsel dönüşüm sürecine katkı sağlama misyonunu üstlenerek ilçeye katma değer yaratan projeleri yaşama geçirdi ve geçirmeye devam ediyor. Esenyurt, yatırımcıların vazgeçilmez adreslerinden biri...




Özyurtlar, Esenyurt'un kentsel dönüşüm sürecine katkı sağlama misyonunu üstlenerek ilçeye katma değer yaratan projeleri yaşama geçirdi ve geçirmeye devam ediyor. Modern ve sık binaların boy gösterdiği Esenyurt,  yatırımcıların vazgeçilmez adreslerinden biri... Özyurtlar inşaat da bölgenin bu hızlı gelişiminde oynadığı lokomotif görevini sürdürüyor. 


YENİ ESENYURT'A ÖZYURTLAR İMZASI 

25 sene evvel Esenyurt'ta 25 metrekarelik bir nalburiyede temelleri atılan şirket gün içerisinde, 1.000.000 metrekare alana 10 bin ev inşa ederek 28 bin kisivi hane sahibi yaptı. Hayata geçirdigi konsept projeler ile sektörde kendinden söz ettiren Özyurtlar inşaat, Esenyurt'un marka değeri için de güçlü bir taşıtı niteliği taşıyor. Özyurtlar; Garden City, Ntepe, Ntowers, Nmerkez, Nresidance, Nsehir, N5Suites, Ncadde, Ncity, Nlogo, ICoastalCity projeleriyle kısımda etraflı bir kentsel dönüşümün adımlarını atıyor. Konut projeleri alanındaki çalışmalarını Esenyurt bölgesinde yoğunlaştırarak, yerli yatırımcıların yanında Ortadoğu bölgesinden yabancı yatırımcıların da bölgeye yatırım yapmasında en önemli teşvik kaynaklarından biri oluyor. Bunun üzerine Esenyurt'un yatırım değerini yükseltmeye ve yasam koşullarını ileri taşımaya devam ediyor. 


NIİOGO İSTANBUL'DA 6 AYDA %50 KAR! 

25 senelik deneyimi ile gayrimenkul sektöründe kalite ve güvenilirliğin simgesi haline gelen Özyurtlar Şirketler Grubu, nihayet projesi Nlogo İstanbul ile müşterilerine bir defa daha kazandırdı. 

Mayıs ayında satısa sunulan Nlogo istanbul projesine yatırım yapanlar, kısa bir zamanda %50 kar etti. 6 ay evvel metrekaresi 2.000 TL'dcn satısa çıkan projenin metrekare fiyatı 3.000 TL'ye yükselerek çok büyük bir ivme kazandı. 

Gelişen alt yapısı ve merkezi lokasyonu dolayısıyla tercih edilen bir yatırım bölgesi haline gelen Esenyurt'ta, Bahçesehir TEM otoyol bağlantısının hemen beraberinde yükselen Nlogo istanbul projesinin konumu bu artışta önemli bir rol oynadı. 



Büyükçekmece Gazetesi


Geri Dön