25 / 04 / 2024

Egeyapı Group Bağcılar'daki yeni proje için 800 müracaat aldı!

Egeyapı Group Bağcılar'daki yeni proje için 800 müracaat aldı!

Egeyapı Groupun, İstanbul Bağcılarda inşaatına başlayacağı yeni projesinden konut sahibi olmak isteyen 800 kişinin ön kayıt yaptırdığı ifade edildi



Egeyapı Groupun, İstanbul Bağcılarda inşaatına başlayacağı yeni projesinden konut sahibi olmak isteyen 800 kişinin ön kayıt yaptırdığı ifade edildi. Firma, daha önce yaptığı açıklamada, ilk ay içinde konut yaptıranlara en uygun fiyat ve ödeme koşullarının sunacağını bildirmişti.

Şirketin Emlak Pazarlama, Emlak Konut ve  TOKİ  işbirliğiyle Bağcılarda E-5 ve TEM Otoyolunun kesiştiği bölgede inşaatına başlayacağı projesi 3 bin adet konut ve rezidans, bir şehir oteli, ofisler, eğitim kompleksi, açık hava çarşısı ve spor salonları  olarak planlandı. 100 bin metrekare yeşil alana da yer verilen projede 15 bin kişinin yaşaması bekleniyor.
Egeyapı Group Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, Türkiyenin en iddialı projelerinden birine imza attıklarını ifade ederek, Satışına henüz başlamadığımız ve fiyatları netleşmeyen projemiz için ilk ayda 3 bini aşkın kişi internet ve call center aracılığıyla bilgi aldı. 800 müşteri ön kayıt yaptırdı dedi.

 


Geri Dön