19 / 04 / 2024

EgeYapı Group'a mükemmellik ödülü verildi!

EgeYapı Group'a mükemmellik ödülü verildi!

EGEYAPI Group, uluslararası alanda aldığı "Beş Büyük Kıta-Kalite ve Mükemmellik" ödülü ile 2013 yılını tamamlıyor. EgeYapı Group, bu yıl Türkiye'den bu ödüle layık görülen tek Türk markası oldu...



EGEYAPI Group, uluslararası alanda aldığı "Beş Büyük Kıta-Kalite ve Mükemmellik" ödülü ile 2013 yılını tamamlıyor. EgeYapı Group, bu yıl Türkiye'den bu ödüle layık görülen tek Türk markası oldu. İstanbul'un her iki yakasında karma projelere imza atan ve gayrimenkul alanında iki kez uluslararası ödül alan EgeYapı Group, Othervvays Management& Consulting Association tarafından İsviçre'de düzenlenen törenle "Beş Büyük Kıta-Kalite ve Mükemmellik" ödülüne layık görüldü. 

EgeYapı Group Yönetim Kurulu Başkanı H.İnanç Kabadayı'ya takdim edilen ödülle birlikte EgeYapı Group, 2013 yılında Türkiye'den bu ödülü kazanan tek marka oldu. EgeYapı Group Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı, "Başarılarımızın ülkemiz sınırlarını aştığına inanıyor, ülkemizin geleceği adına bundan sonra da başarılarımızı sürdürmek istiyoruz" dedi.


Habertürk Gazetesi 


Geri Dön