25 / 04 / 2024

Ekmek fiyatlarına zam kapıda! Tarih verildi...

Ekmek fiyatlarına zam kapıda! Tarih verildi...

Ekmeğe zammı gelecek? sorusunun yanıtı tüm vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Son günlerde gıda ürünlerine gelen zamların ardından ekmek fiyatlarının değişip değişmeyeceği de gündemde yer alıyor...



Ekmek fiyatlarına zam yapılıp yapılmayacağı tüm herkes tarafından merak ediliyor. Uluslararası piyasalarda yükselen buğday fiyatının ardından Toprak Mahsulleri Ofisi de fiyat artışı yaptı. TMO, un sanayicilerine sattığı buğday fiyatına yüzde 20'lik bir zam yaptı. 

Bu zammın ardından ekmek fiyatlarına da zam geleceği gündemde. Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO), ekmeklik buğday fiyatını yüzde 22 yükseltti.  Anlaşmalı un sanayicilerine satılan ekmeklik buğdayın tonu 2 bin 650 TL'den 3 bin 210 TL'ye çıkmış oldu.

Vatan Gazetesi'nde yer alan habere göre; bu zammın ekmek fiyatlarını artırabileceği öne sürülüyor. 
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön