19 / 04 / 2024

Ekrem İmamoğlu, Silivri Kiptaş 3. etaptaki inşaatı çalışmalarını inceledi! 

Ekrem İmamoğlu, Silivri Kiptaş 3. etaptaki inşaatı çalışmalarını inceledi! 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Silivri’de Kiptaş konutları 3.Etaptaki çalışmaları inceledi. 3. bölgede yüzde 95 tamamlanma gerçekleştiği belirtildi...  



İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Silivri’de  Kiptaş  konutları 3.Etapta devam çalışmaları yerinde inceledi.

Silivri Haber Ajansı'nda yer alan habere göre; İmamoğlu, KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'la çalışmalara ilişkin konuştu. İmamoğlu’na Silivri ziyaretinde CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, İBB Meclis Üyeleri Melih Yıldız ve Bora Balcıoğlu, CHP Meclis Grup Başkanvekili Süheyl Kırkıcı eşlik etti.

Ekrem İmamoğlu, Silivri Kiptaş 3. etaptaki inşaatı çalışmalarını inceledi! 

Yapılan ziyaretle ilgili olarak Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Başkanlığı açıklamada bulundu. Açıklamada, "İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu, İBB Meclis Üyelerimiz Melih Yıldız ve Bora Balcıoğlu, Meclis Grup Başkanvekilimiz Süheyl Kırkıcı, KİPTAŞ Genel Müdürümüz Ali Kurt ve KİPTAŞ yetkililerimiz ile birlikte Silivri KİPTAŞ 3. etap çalışmalarını inceledik. 3 bölgeden oluşan projenin 1. ve 2. bölgeleri yüzde 98; 3.bölgesi ise yüzde 95 seviyesine ulaşmış durumda. Kısa süre içerisinde çalışmalar tamamlanarak proje teslime hazır hale getirilecek ve kura çekimlerinin ardından hak sahiplerine teslim edilmeye başlanılacak" ifadeleri kullanıldı. 

Silivri Belediye Meclis Üyesi Mustafa Çolakoğlu ise Ekrem İmamoğlu'nun Kiptaş ziyaretine ilişkin, "İBB başkanımız AK Parti'nin yaptırdığı projeler de olmasa gezecek şantiye bulamayacak" dedi.

Ekrem İmamoğlu'nun Pendik'te temelini attığı kreşin inşaatı sona erdi!

Ekrem İmamoğlu, 5 ilçedeki şantiyeleri gezdi! 


Geri Dön