25 / 04 / 2024

Ekrem İmamoğlu'nun Pendik'te temelini attığı kreşin inşaatı sona erdi!

Ekrem İmamoğlu'nun Pendik'te temelini attığı kreşin inşaatı sona erdi!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 28 Eylül 2019’da temelini attığı ve inşaatı bitirilen Pendik'teki Dolayoba Kreşi’nde incelemelerde bulundu...



İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Tuzla, Pendik ve Kartal’da saha incelemesi yaptı. Önce Tuzla’daki “koku” sorununu çözüme kavuşturacak Tuzla Atıksu Arıtma Tesisleri’nin 3’ncü etabıyla ilgili bilgiler alan İmamoğlu, daha sonra Pendik’e gitti. 28 Eylül 2019’da temelini attığı ve inşaatında sona gelinen Dolayoba Kreşi’nde de incelemeler yapan İmamoğlu’nun son durağı Kartal'dı. İmamoğlu, Kartal Meydanı ve sahilinde yaşanan su baskınlarını bitirecek çalışmaların sahasında da incelemelerde bulundu. 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, koronavirüs salgını sürecinde de süren yatırımlara ilişkin incelemelerde bulundu. İBB'nin resmi internet sitesinde yer alan habere göre; İmamoğlu’nun ilk durağı, Tuzla Atıksu Arıtma Tesisleri'ydi. İlk etabı, 1990 yılında eski İBB başkanlarından Nurettin Sözen tarafından başlatılan ve 2000’de hizmete giren tesiste inceleme yapan İmamoğlu, İSKİ Genel Müdürü Raif Mermutlu’dan, tesisin inşaatı henüz süren 3’ncü etabına ilişkin teknik bilgileri konuştu.

Ekrem İmamoğlu nun Pendik te temelini attığı kreşin inşaatı sona erdi!

TEMELİNİ ATTIĞI KREŞİ GEZDİ

Tuzla’daki ziyaretinden sonra Pendik’e giden İmamoğlu, 28 Eylül 2019’da temelini attığı ve inşaatı bitirilen Dolayoba Kreşi’nde inceleme yaptı. İmamoğlu, seçim dönemindeki ilk sıra vaatlerinden “150 Mahalleye 150 Kreş” sloganıyla başlatılan ve “Yuvamız İstanbul” projesi kapsamında inşa edilen kreşi dolaştı. İBB Genel Sekreter Yardımcısı Şengül Altan Arslan, yapımı tamamlanan kreşe ilişkin İmamoğlu’nu bilgi aktardı. Koronavirüs süreci sebebiyle evlerinde kalan vatandaşlar, pencere ve balkonlarından İmamoğlu’na sevgi gösterilerinde bulundu. Bir esnafın davetini geri çevirmeyen İmamoğlu, sosyal mesafe kurallarına uyarak esnafı ziyaret etti.

Zonguldak'ta cami inşaatında çalışan işçi hayatını kaybetti!

Ekrem İmamoğlu, 5 ilçedeki şantiyeleri gezdi! 


Geri Dön