26 / 04 / 2024

Ekrem İmamoğlu'nun babası gayrimenkul zengini çıktı!

Ekrem İmamoğlu'nun babası gayrimenkul zengini çıktı!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun babası Hasan İmamoğlu'nun Kaz Dağları'nda 60'ın üzerinde 128 dönüm arazi, 24 daire, 6 kerpiç ile 2 köy evi satın aldığı belli oldu.




Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun babası Hasan İmamoğlu'nun gayrimenkul zengini olduğu ortaya çıktı. İmamoğlu'nun Balıkesir Güre’de toplam 150 milyon TL’lik 128 dönüm arazi, 24 daire satın aldığı belli oldu.

 Ekrem İmamoğlu nun babası gayrimenkul zengini çıktı!

Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre, toplam değeri 150 milyon lira olan gayrimenkullerin satışını ise Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka'nın gerçekleştirdiği belirlendi.

 Ekrem İmamoğlu nun babası gayrimenkul zengini çıktı!

İmamoğlu'nun sadece Güre değil, Edremit, Altınoluk, Akçay, Küçükkuyu ve Ayvacık bölgelerinde de arazi arazisi olduğu iddia edildi. Bölgeden 500 - 600 dönüm arazisi bulunan İmamoğlu'nun babası Hasan İmamoğlu'nun ise, 'Hasan Ağa' olarak anıldığı ortaya çıktı.

KÖYDE ARAZİ KALMADI 

İddialara göre;  Kaz Dağları'nın eteklerinde yer alan Edremit, Akçay, Altınoluk, Güre ve Küçükkuyu'nun en güzel ve değerli bölgesi olan Kavurmacılar'da başkan Ekrem İmamoğlu'nun babası 'Hasan Ağa' olarak biliniyor. Baba son 4 yılda Midilli başta olmak üzere Ayvalık ve Cunda'yı kuş bakışı gören Kavurmacılar'da çok sayıda arsa topladı. Büyükçekmece ve Beylikdüzü'nden bazı müteahhitler de Kavurmacılar'da kat karşılığı villa inşa etti ve köyde boş arazi kalmadı.

 Ekrem İmamoğlu nun babası gayrimenkul zengini çıktı!

10 AYRI PARSELE MALİKANE 

Ayrıca başkan İmamoğlu tüm körfezi kuş bakışı gören Kavurmacılar'da 10 ayrı parsel alıp birleştirerek kendisine de bir malikane yaptığı ifade ediliyor. İnşaatı bitmek üzere olan malikanede çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

 Ekrem İmamoğlu nun babası gayrimenkul zengini çıktı!

MÜTEAHHİDE VERDİ 15 DAİRE ALDI 

Yatırımcıların gözdesi olan Kavurmacılar'da milyon dolarlık villaların yanı sıra taş evler de inşa ediliyor. Arazilerin metrekaresi 2 bin 500 ile 5 bin lira arasında satışa sunuluyor. Baba İmamoğlu'na ait arazilerden biri de 599 ada, 1 parselde bulunan 5 bin 425 metrekare arazi. Bu arazi geçen yıl yüzde 40'la kat karşılığı müteahhide verildi. 36 daireden oluşan Saklı Bahçe Venezia Evleri adlı sitede baba İmamoğlu'na düşen daire sayısı 15.


Geri Dön