26 / 04 / 2024

Ekrem İmamoğlu'ndan Kanal İstanbul soruşturması için açıklama!

Ekrem İmamoğlu'ndan Kanal İstanbul soruşturması için açıklama!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İçişleri Bakanlığı tarafından kendisine açılan Kanal İstanbul soruşturmasına ilişkin, "Ben haklarında suç duyurusunda bulunacaktım; ama bu kadar lüzumsuz işlerle uğraştıkları için ben vazgeçiyorum" dedi.



İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, ülke genelinde yaşanan kuraklığın İstanbul’a etkilerinin masaya yatırılacağı toplantı öncesinde, gazetecilerin gündemle ilgili sorularını yanıtladı. 

Cumhuriyet'te yer alan habere göre; Ekrem İmamoğlu, kendisine açılan Kanal İstanbul soruşturmasıyla ilgili soruları da yanıtladı. 

- İçişleri Bakanlığı’nın Kanal İstanbul ile ilgili başlattığı bir soruşturma vardı. Soruşturmaya gerek görülmeyerek, dosya kapatıldı. Bu konuyla ilgili değerlendirmenizi öğrenebilir miyiz? 

- Ekrem İmamoğlu: “Zaten saçma sapan bir soruşturmaydı; mesnetsiz, anlamsız. Böyle gerekli gereksiz, açıklama yapan kim varsa, onları kendi açıklamalarıyla baş başa bırakıyorum. Ben haklarında suç duyurusunda bulunacaktım; ama bu kadar lüzumsuz işlerle uğraştıkları için ben vazgeçiyorum. Umarım düzgün işlerle uğraşırlar bundan sonra.”

Ekrem İmamoğlu'ndan Kanal İstanbul soruşturması çıkışı!

İBB'nin Kanal İstanbul aleyhindeki afişleriyle ilgili inceleme tamamlandı!


Geri Dön