20 / 04 / 2024

EKŞ Ekşioğlu'ndan Antalya'ya 2 yeni proje!

EKŞ Ekşioğlu'ndan Antalya'ya 2 yeni proje!

EKŞ Ekşioğlu, Antalya'nın Kepez ilçesinde şehir içerisindeki yerleşime açık en yüksek tepe noktası olan Masa Dağı bölgesinde 2 yeni proje hayata geçiriyor. 



Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre, EKŞ Ekşioğlu'nun yeni projeleri Gold Residence Masa 1 ve Gold Residence Masa 2 olarak adlandırıldı. Projelerde toplamda 144 adet konut bulunuyor. 16 farklı daire seçeneği bulunan projelerde dairelerin alanları  96 metrekareden 310 metrekareye kadar yükseliyor.

 

KENTE TEPEDEN BAKIN
Kepez, Masa Dağı'nda şehir-orman-deniz manzaralı ve şehri panoramik olarak gören bir alanda hayata geçriyor. Projeler lokasyon olarak;  Antalya Şehir Hastanesi'ne 2 kilometre, İstanbul Yüksek Hızlı Tren bağlantı noktasına da 2 kilometre ve Havaalanı'na ise 18 dakikalık mesafede yer alıyor. 

 

UYGUN ÖDEME ŞARTLARI
Projelerde evin büyüklüğüne göre değişen ve 2 bin TL'den başlayan aylık taksitlerle ev sahibi olma fırsatı sağlanılıyor. Taksit ödemeleri Şubat 2018'de yani betonarme kaba inşaat imalatı bittiğinde başlıyor. Sadece 9 ev için geçerli olmak üzere yüzde 10 peşin ödeme indirimi de veriliyor. 

 

Web: eksholding.com.tr


Geri Dön