26 / 04 / 2024

Eksen İstanbul ne zaman teslim?

Eksen İstanbul ne zaman teslim?

Firma: Sur Yapı

Proje: Exen İstanbul

İstanbul Anadolu yakası Çamlıca'da inşa edilen Eksen İstanbul ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak hemen teslim deniliyor. Sur Yapı imzası taşıyan projede toplam 3 etap yer alıyor. Projede banka kredisi kullanmak mümkün...



Konut satışlarına devam edilen Eksen İstanbul ne zaman teslim sorusunun yanıtı öncesinde projeninn diğer bilgilerine geçelim. Projede yer alan daireler 100 ila 185 metrekare arasında alanlara sahip.


Sur Yapı tarafından İstanbul Anadolu yakası Çamlıca'da hayata geçirilen  Sur Yapı  Eksen, 8-13 katlı yatay blok ve 44 katlı rezidans bloğundan oluşuyor. 


Toplam 1,038 adet konuttan meydana gelen Çamlıca Eksen İstanbul'da yüzde 1 KDV uygulanıyor. Projede konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi ile ödeme yapabiliyor. 


Eksen İstanbul ne zaman teslim?


155 bin metrekare alana sahip  Exen İstanbul  projesi; oyun alanları, sauna, dinlenme alanları, çocuk oyun alanları, kapalı otopark, yüzme havuzu, buhar banyosu ve fitness center gibi sosyal imkanları içerisinde barındırıyor. 


2 oda 1 salon, 2 oda 1 salon rezidans ve 3 oda 1 salon daire tiplerinden meydana gelen Eksen İstanbul ne zaman teslim sorusuna hemen teslim cevabı veriliyor. 


İstanbul Eksen telefon: 0216 316 79 90

Web Adresi: www.exenistanbul.com.tr

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön