19 / 04 / 2024

eksen istanbul ne zaman teslim

eksen istanbul ne zaman teslim

İstanbul Anadolu yakası Çamlıca'da inşa edilen Eksen İstanbul ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak hemen teslim deniliyor. Sur Yapı imzası taşıyan projede toplam 3 etap yer alıyor. Projede banka kredisi kullanmak mümkün...

Exen İstanbul ne zaman teslim?

Exen İstanbul ne zaman teslim? sorusuna verilen yanıt ve daha fazla ayrıntıyı haberimizde bulabilirsiniz...

Exen İstanbul Çamlıca!

Exen İstanbul projesi Anadolu Yakası Çamlıca'da konumlandırılıyor. Exen İstanbul Çamlıca projesinde daire bu yıl sonuna kadar teslim edilecek...

Borsa ne zaman açılacak? Borsa İstanbul ne zaman açılıyor?

Borsa İstanbul’un ne zaman açılacağı yatırımcılar tarafından büyük bir merakla araştırılıyor. İşte detaylar!

Borsa İstanbul ne zaman açılıyor? Borsa İstanbul’da hangi önlemler alındı?

Kahramanmaraş merkezli peş peşe yaşanan deprem felaketlerinin ardından Borsa İstanbul’da işlemler durdurulmuştu. Piyasa çevrelerinden hasar tespitleri tamamlanmadan hisselerin işleme açılmaması önerisi gelirken, şimdi en fazla borsanın ne zaman açılacağı merak ediliyor.

TOKİ kura sonuçları İstanbul ne zaman açıklanacak?

TOKİ sosyal konut projelerinin bilindiği gibi kura çekimleri devam ediyor. İstanbul’da kura çekimlerinin ne zaman yapılacağı merakla sorgulanıyor. İşte konuya dair detaylar!

TOKİ kura sonuçları İstanbul ne zaman açıklanacak?

TOKİ il il kura sonuçları vatandaşlar tarafından araştırılmaktadır. Peki “TOKİ kura sonuçları İstanbul ne zaman açıklanacak?” İşte bu soruların yanıtları!

TOKİ kura sonuçları İstanbul ne zaman açıklanacak?

TOKİ kura sonuçları ülke gündeminde yer almaktadır. Özellikle büyük şehirlerden İstanbul kuraları. İşte “TOKİ kura sonuçları İstanbul ne zaman açıklanacak?” sorusunun yanıtı!

İstanbul ne zaman normalleşecek?

Koronavirüsün daha fazla yayılmasını engellemek için uygulanan tedbirler yavaş yavaş esnetiliyor. Peki İstanbul’da yasaklar ne zaman kalkacak? Kafe, restoran ve lokantalar ne zaman açılacak? İşte detaylar…

Kanal İstanbul ne kadara mal olacak?

İlk defa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2011 Seçimleri öncesi bir seçim vaadi olarak sunulan Kanal İstanbul'un maliyeti son zamanların en çok konuşulan konuları arasında. Peki Kanal İstanbul ne kadara mal olacak?

3. İstanbul ne zaman teslim?

3. İstanbul projesi 2 etapta 116 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Peki 3. İstanbul ne zaman teslim edilecek?   

Ahes Misal İstanbul ne zaman teslim?

İstanbul Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı Bölgesi’nde konumlandırılan Ahes Misal İstanbul projesi 2 bin 400 konut, 359 odalı otel, cadde dükkanları ve 20 bin metrekare ofis bloğundan meydana geliyor. Peki Ahes Misal İstanbul ne zaman teslim?

Bio İstanbul ne zaman başlayacak?

Başakşehir Sazlıdere Baraj Gölü'nün yanında 2 milyon metrekarelik alanda inşa edilecek Bio İstanbul'la ilgili süreç devam ediyor. Peki projede satışlar ve inşaat çalışmaları ne zaman başlayacak?

Gül Proje Avangart İstanbul ne zaman teslim?

Toplam 735 daire ve 18 ticari birimden meydana gelen Avangart İstanbul projesi Gül Proje imzasıyla Emlak Konut güvencesiyle hayata geçiriliyor. Peki Gül Proje Avangart İstanbul ne zaman teslim?

Asaf İş Ortaklığı 3.İstanbul ne zaman teslim?

Asaf İş Adi Ortaklığı tarafından hayata geçirilen 3.İstanbul projesinde 2 bin 310 TL'den başlayan taksitlerle daire sahibi olunabiliyor. Peki Asaf İş Ortaklığı 3.İstanbul ne zaman teslim?

Ege Yapı Kordon İstanbul ne zaman teslim?

İstanbul'un Avrupa yakasında Kağıthane'de inşa edilen Kordon İstanbul projesi 559 konut, ofis ve ticari birimlerden meydana geliyor. Peki Ege Yapı Kordon İstanbul ne zaman teslim?

eksen istanbul ne zaman teslim Haberi

eksen istanbul ne zaman teslim

Konut satışlarına devam edilen Eksen İstanbul ne zaman teslim sorusunun yanıtı öncesinde projeninn diğer bilgilerine geçelim. Projede yer alan daireler 100 ila 185 metrekare arasında alanlara sahip.


Sur Yapı tarafından İstanbul Anadolu yakası Çamlıca'da hayata geçirilen Sur Yapı Eksen, 8-13 katlı yatay blok ve 44 katlı rezidans bloğundan oluşuyor. 


Toplam 1,038 adet konuttan meydana gelen Çamlıca Eksen İstanbul'da yüzde 1 KDV uygulanıyor. Projede konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi ile ödeme yapabiliyor. 



155 bin metrekare alana sahip Exen İstanbul projesi; oyun alanları, sauna, dinlenme alanları, çocuk oyun alanları, kapalı otopark, yüzme havuzu, buhar banyosu ve fitness center gibi sosyal imkanları içerisinde barındırıyor. 


2 oda 1 salon, 2 oda 1 salon rezidans ve 3 oda 1 salon daire tiplerinden meydana gelen Eksen İstanbul...