23 / 04 / 2024

Ekşioğlu Grup İmsa İnşaat, Antalya ve Çanakkale'de otel yapacak!

Ekşioğlu Grup İmsa İnşaat, Antalya ve Çanakkale'de otel yapacak!

Konut projelerinin yanı sıra fabrika ve altyapı alanında da projelere imza atan Ekşioğlu Grup İmsa İnşaat, bu yıl 100 milyon dolarlık bir yatırım olan ve Şile'nin ilk AVM'sini de içerisinde barındıran Kilia Konaklan projesine başlamıştı...



Konut projelerinin yanı sıra fabrika ve altyapı alanında da projelere imza atan Ekşioğlu Grup İmsa İnşaat, bu yıl 100 milyon dolarlık bir yatırım olan ve Şile'nin ilk AVM'sini de içerisinde barındıran Kilia Konaklan projesine başlamıştı. Yatırımlarına devam eden grup, 2015'te Çanakkale'de ve Antalya'da butik otel projeleri yapmak üzere çalışmalar yürütüyor. 


Ekşioğlu Grup İmsa inşaat Yönetim Kurulu Başkanı İmdat Ekşi, "Antalya Kaş'da 3 dönüm üzerine bir arsamız bulunuyor. Öncelikli olarak burada butik otel yapacağız. Yine önümüzdeki yıl, Çanakkale'de 2 dönüm üzerindeki arsamıza da butik otel yapmak istiyoruz" diyor. 


Ekşi, yapacakları iki otel projesinin de yaünm değerlerinin henüz belli olmadığını belirtirken iki tesisin de de 40 odayı geçmeyen oteller olacağını söylüyor. 


Sadece seçkin müşterilere hizmet edeceklerini vurgulayan Ekşi şöyle devam ediyor: "İstanbul'da yapüğımız konut projelerinden sonra arük otel projeleriyle de kendimizi göstermek istiyoruz. Kuzey Ege'nin en güzel lokasyonlarından biri olan Çanakkale'de önümüzdeki yıllarda yatınmlann daha da artacak. 

Çanakkale insanların tatil seçiminde daha da önemli bir yer alacak. Şile'ye getirdiğimiz hareketi Antalya Kaş'a ve Çanakkale'ye de geüreceğiz." 


Ekonomist Mortgage


Geri Dön