29 / 03 / 2024

Ekşioğlu İnşaat Yeni Mahalle projesinde 36 ay taksit imkanı!

Ekşioğlu İnşaat Yeni Mahalle projesinde 36 ay taksit imkanı!

Ekşioğlu İnşaat Karasu'da proje botanik bahçeleri ve kendi plajı da geliştirmeye devam ediyor. Şirketin bulunuyor. Proje, aynı zamanda imzasını taşıyan Ekşioğlu City'de sona Ekşioğlu İnşaat'ın süresiz değerinde takas gelindi.



Ekşioğlu İnşaat Karasu'da proje geliştirmeye devam ediyor. Şirketin imzasını taşıyan Ekşioğlu City'de sona gelindi. 400 daireden oluşan ve denize sıfır inşa edilen proje, 17 bin metrekarelik alan üzerine kurulu.


12 ay vade imkanı sunulan projede satışlar tüm hızıyla sürüyor. 17 bloktan oluşan Ekşioğlu City'de 3+1, 2+1, 1+1 daire ve dükkan seçenekleri mevcut. Projenin kendine ait sineması, fitness center'ı, yüzme havuzları, su oyun havuzları, çocuk kreşi, parkları, botanik bahçeleri ve kendi plajı da bulunuyor. Banka kredilerine uygun, değişik daire alternatifleri ile Ekşioğlu City, aynı zamanda Ekşioğlu İnşaat'ın süresiz değerinde takas imkanına da sahip.


Ekşioğlu İnşaat, yıl sonunda teslim etmeyi planladığı Yeni Mahalle Projesi'ni ise lansman fiyatlarıyla satışa sundu. Peşin fiyatına 36 ay vade imkanı bulunan 140 daireli proje 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri yer alıyor. Botanik bahçe, çift havuz, market ve 24 saat kameralı güvenlik sistemi bulunan sitede geniş barbekülü balkonlar da mevcut.


Posta


Geri Dön