28 / 03 / 2024

Elazığ Şehir Hastanesi'nin temeli 19 Aralık'ta atılacak!

Elazığ Şehir Hastanesi'nin temeli 19 Aralık'ta atılacak!

AK Parti Elazığ Milletvekilleri Zülfü Demirbağ, Faruk Septioğlu, Şuay Alpay ve Sermin Balık adına yapılan yazılı açıklamada Elazığ Şehir Hastanesi'nin temelinin 19 Aralık Perşembe günü atılacağı bildirildi...



AK Parti Elazığ Milletvekilleri Zülfü Demirbağ, Faruk Septioğlu, Şuay Alpay ve Sermin Balık adına yapılan yazılı açıklamada, Doğukent Mahallesinde yapımı gerçekleştirilecek entegre sağlık tesisinin bin 40 yatak kapasiteli olduğu belirtildi. Burada, 495 yataklı hastanenin yanı sıra, 299 yataklı kadın doğum ve çocuk, 96 yataklı psikiyatri ve 150 yataklı yüksek güvenlikli adli psikiyatri hastanelerinin yer alacağı kaydedildi.


Tesis sayesinde vatandaşların her türlü sağlık hizmetini yerinde alacağı dile getirilen açıklamada, şöyle denildi:


"Komşu illerden gelecek hasta ve yakınları sayesinde Elazığ'a bir canlılık kazandırılacaktır. AK Parti Hükümetinin halkımıza verdiği sözler bir bir yerine getirilmekte olup, böylece daha önce bazı çevrelerce, Elazığ'da yapılacak olan hastane projesinin iptal edildiği hatta başka bir ilimizde yapılacağı şeklindeki söylentilerin gerçekle alakasının olmadığı görülmüştür."


Açıklamada, Şehir Hastanesinin temelinin 19 Aralık'ta atılacağı ifade edildi.


AA


Geri Dön