25 / 04 / 2024

Kırıkkale Silah İhtisas OSB'nin temeli 11 Aralık'ta atılacak!

Kırıkkale Silah İhtisas OSB'nin temeli 11 Aralık'ta atılacak!

Kırıkkale Valisi Ali Kolat, kentte kurulacak Silah İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) temelinin 11 Aralık'ta atılacağını açıkladı. Altyapı ihalesi yapılan projenin Türkiye'de ilk olacağı belirtiliyor.



Kırıkkale Valisi Ali Kolat, kentte kurulacak Silah İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) temelinin 11 Aralık'ta atılacağını açıkladı.


Kent merkezindeki okulları ziyareti sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Kolat, altyapı ihalesi yapılan Kırıkkale Silah İhtisas OSB'nin Türkiye'de ilk ve örnek bir çalışma olacağını belirterek, "Bizim için son derece önemli bir organizasyon. Altyapı çalışmalarının 30 Ekim 2016'da bitmesi planlanıyordu ancak biz, 10 ay öne alarak 31 Aralık 2015'e çektik" diye konuştu.


Kırıkkale Silah İhtisas OSB'nin temel atma törenine 4 bakanın katılacağını ifade eden Kolat, "Silah İhtisas OSB'nin temelini 11 Aralık'ta AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Beşir Atalay ile Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ve Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'ın katılımıyla atacağız" dedi.






Geri Dön