25 / 04 / 2024

Electrolux EW6F421BT 10 kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi ne kadara satılıyor? 28 Şubat 2023 fiyat listesi

Electrolux EW6F421BT 10 kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi ne kadara satılıyor? 28 Şubat 2023 fiyat listesi

Electrolux EW6F421BT 10 kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi sahip olduğu teknoloji sayesinde kıyafetin türü ve miktarına göre 15 farklı yıkama programı ile etkili temizlik sunar.SensiCare System nedir?



Electrolux EW6F421BT 10 kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi ne kadara satılıyor? 28 Şubat 2023 fiyat listesi
Çamaşırlarım hem temiz olsun hemde yıpranmasın diyenler için Electrolux EW6F421BT 10 kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi gelişmiş yıkama programları ile kıyafetlere hakettiği değeri veriyor.

  • Giysilerinizin türü ve miktarına göre program süresi, su ve enerji tüketimini ayarlayan SensiCare System ile az miktarda giysinizi dahi tasarruftan ve zamandan ödün vermeden yıkamanızı sağlar.
  • Giysilerinizin türü ve miktarına göre program süresini en iyi ideal şekilde ayarlayan SensiCare System özelliği sayesinde giysileriniz her zaman doğru sürede yıkanır.Böylece kıyafetlerin özünü korur.
  • Çamaşır makinesinde yer alan ekstra yumuşak fonksiyonu ile yumuşatıcı giysilerinizin dokularına çok daha iyi dağılır; ayrıca ilave durulama yapılarak deterjan artıklarından arındırılan giysilerinizde en iyi yumuşaklık sağlanmış olur.
  • Buharlı Anti Alerji programı sayesinde yıkama suyu sıcaklığı yükselir ve sabit tutularak giysileriniz mikroplardan arındırılır.Buhar etkili sıcak durulama aşaması ile alerjenleri ve deterjan artıklarını giysilerinizden uzaklaştırabilirsiniz.
  • Eco TimeManager ile seçtiğiniz programın süresini 5 kademeye kadar hızlandırmanız mümkündür.Böylece temizlikten ödün vermeden program süresini makine yerine siz belirleyebilirsiniz.
  • Başlangıç Erteleme fonksiyonu ile makinenizi programlayarak bitiş zamanını ayarlayabilirsiniz, böylece yıkanmış giysilerin makine içerisinde bekleyerek kırışmasını ve kötü koku oluşturmasını büyük oranda engellemiş olursunuz. 
  • SensiCare System sayesinde giysilerinizin türü ve miktarına göre ideal program su ve enerji tüketimi kolaylıkla ayarlanabiliyor. Bu sayede her yıkama verimlilik ve mükemmel sonuçlara elde ediliyor.

Peki çamaşır makinesinde yer alan programlar neler?


Geri Dön