25 / 04 / 2024

Elektrik ve doğalgaz faturası için devlet devreye girdi! Her aileye 206 lira verilecek!

Elektrik ve doğalgaz faturası için devlet devreye girdi! Her aileye 206 lira verilecek!

Elektrik ve doğalgaz faturası için devlet harekete geçti. Faturasını ödemekte zorluk çeken dar gelirli vatandaşlara elektrik ve doğalgaz faturası için yardım yapılacak.



Elektrik ve doğalgaz faturası için devlet harekete geçti. Faturasını ödemekte zorluk çeken dar gelirli vatandaşlara elektrik ve doğalgaz faturası için yardım yapılacak. Belirlenen koşulları taşıyan 4 kişilik aileye elektrik faturası desteği amaçıyla 206 Türk Lirası verilecek. Bu bağlamda, belirli koşulları karşılayan vatandaşlar elektrik faturasıyla PTT şubelerine giderek elektrik faturası desteğinden faydalanabilecekler.

Doğalgaz desteğinin açıklanmasından sonra başvuru şartları ve detayları vatndaşlar tarafından merak ediliyor. Doğalgaz yardımından faydalanmak isteyen kişiler e-Devlet'ten veya Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları'ndan başvuruda bulunabilecek. İşte başvuru şartları ve tüm detayları…

Elektrik ve doğalgaz faturası için devlet devreye girdi! Her aileye 206 lira verilecek!

206 Türk Lirası destek sağlanacak

Ege Haber'den Tuğba Bozdağ'ın haberine göre, elektriğe yapılan zamlar ve elektrik tüketiminin yoğunlaştığı bu dönemde çok sayıda vatandaş elektrik faturası desteğinden faydalanmak için araştırma yapıyor. 
Peki elektrik faturası yardımından kimler faydalanabiliyor?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön