20 / 04 / 2024

Elinde 1 eurosu olanlar dikkat! Euro bugün kaç TL? 23 Haziran 2022 euro fiyatları

Elinde 1 eurosu olanlar dikkat! Euro bugün kaç TL? 23 Haziran 2022 euro fiyatları

Euro/TL haftanın dördüncü işlem gününde ne kadar olduğu merak ediliyor. Elinde euro olanlar ve euro almak isteyenler döviz piyasasının yakından takip ediyor. Peki euro bugün kaç TL? Euro ne kadar oldu? İşte 23 Haziran 2022 euro kuru...



Euro kuru bugün de yatırımcılar ve euro almak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor.  Euro kuru bugün güne yüzde 0,47 yükselişe geçti. Euro/dolar paritesi ise önceki kapanış seviyesinin yüzde 0,4 altında 1,0495'te dengeyi koruyor.

Bugün yurt içi piyasalarda Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın saat 14:00'da açıklayacağı faiz kararı bekleniyor. Faiz kararı piyasalar üzerinde belirleyici olacak.

Elinde 1 eurosu olanlar dikkat! Euro bugün kaç TL? 23 Haziran 2022 euro fiyatları

 

Uzmanlar, küresel pay piyasalarında ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell'ın bugün yapacağı açıklamalar öncesi artan resesyon endişesiyle risk iştahının düşük seyrettiğini söyledi.

Peki euro kaç TL bugün? Euro kuru bugün ne kadar? İşte son dakika euro kuru 23 Haziran 2022...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön