29 / 03 / 2024

Elio Sedef satıldı!

Elio Sedef satıldı!

Mesut Yılmaz'ın büyük oğlu Yavuz Yılmaz yaklaşık 1.5 yıl önce vefat etti. Bu mekanın kurucularından olan küçük kardeşi Hasan Yılmaz da Para’da yer alan habere göre; geçen hafta hisseleri satarak ortaklıktan ayrılmış...



İstanbul'da ünlü birçok eğlence merkezi, restoran ve mekan var. Bu mekanların büyük çoğunluğu ise İstanbul Boğazı'nın iki yakasında. Ancak İstanbul'un ünlü mekanları bununla sınırlı değil, Sedef Adası'nda da çok ünlü bir mekan var. Ultra lüks hizmet veren Elio Sedef’ten bahsediyoruz.

Bu mekan 2010'da eski başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın rahmetli oğlu Yavuz Yılmaz, Hasan Yılmaz ve Fatih Uğuz tarafından kurulmuş. İstanbul'un yakınındaki bu kaçış noktasında dört ayrı mutfak bulunuyor. Mekanda DJ canlı müzik performansı yapılırken Elio Restaurant  Bar, Elio Private ve Elio Beach bölümleriyle misafirlerini ağırlıyor. 

Elio Sedef satıldı!

Mesut Yılmaz'ın büyük oğlu Yavuz Yılmaz yaklaşık 1.5 yıl önce vefat etti. Bu mekanın kurucularından olan küçük kardeşi Hasan Yılmaz da Para’da yer alan habere göre; geçen hafta hisseleri satarak ortaklıktan ayrılmış. Para’nın duyumlarına göre mekan Fatih Uğuz yönetiminde faaliyet gösteriyormuş.


Geri Dön