25 / 04 / 2024

Elite Concept’te yüzde 10 indirim fırsatı!

Elite Concept’te yüzde 10 indirim fırsatı!

Şua İnşaat tarafından hayata geçirilen Elite Concept projesinde yüzde 10 indirim fırsatı başladı. Projede, yüzde 10 peşin, 10 yıl 0.98 faiz ya da 5 yıl sıfır faiz fırsatına ek peşinde yüzde 20 indirim ve kişiye özel ödeme planı sunulunuyor.



Şua İnşaat tarafından Kadıköy'ün Fikirtepe'de hayata geçirdiği Elite Concept projesinde daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde dizayn edildi. Prokede genellikle oturum amaçlı olarak tercih edilen 3+1 daireleri ile dikkat çekiyor. 

3 oda 1 salon dairelerin 1 milyon 530 bin TL'den başladığı projede “Türkiye İçin Kazanç Vakti” kampanyası kapsamında yüzde 10 indirim, yüzde 10 peşinat ve şirket bünyesinde 10 yıl 0.98 faiz imkanın yanı sıra 5 yıl sıfır faiz fırsatı sunuluyor. Kampanya kapsamında peşin alımlarda yüzde 20 indirim uygulanıyor.

İki bloğunda teslimlerin başladığı Elite Concept projesi 785 konut, 26 ticari ünite ve sosyal yaşam alanlarından meydana geliyor. Proje E-5 karayoluna 1 dakika mesafede, metro ve metrobüsün yanı başında konumlanıyor. 

Elite Concept’in sosyal donatı alanları arasında kapalı havuz, sauna, buhar odası, fitness center, cafe, süs havuzları, koşu ve yürüyüş parkurları, çarşı otoparkı ve kapalı otopark mevcut. Projenin yüzde 75’i sosyal donatı ve peyzaj alanlarına ayrılıyor. 

Elite Concept’in mobilya, dolap, kapı, granit ve pencere sistemleri gibi pek çok detayı Şua Şirketler Grubu çatısı altında faaliyet gösteren Elite Design bünyesinde projeye özel olarak tasarlanıp üretildi. Yüksek kaliteye sahip özgün tasarımlarla donatılmış projede, standartlar kapsamında yeterli olan C-35 yerine deprem dayanımı daha yüksek olan C-45 beton kullanıldı.
 

 

Web: http://www.eliteconcept.com.tr


Geri Dön