26 / 04 / 2024

Elite Side Pendik teslim tarihi!

Elite Side Pendik teslim tarihi!

Firma: Şua İnşaat

Proje: Elite Side

Şua İnşaat projesi olarak inşa edilen Elite Side Pendik teslim tarihi haberimizin içerisinde yer alıyor...



İstanbul Anadolu yakası Pendik'te yükselen  Elite Side  projesi, 25 bin metrekare arsa alanı üzerinde yer alıyor. Elite Side Pendik teslim tarihi için haberimizden yararlanabilirsiniz.


Satış sürecine devam edilen Elite Side'ta daireler 2+1, 3+1, 4+1 dubleks ve 5+1 dubleks penthouse olarak dizayn edildi. Elite Side Pendik teslim tarihi için haberimizi okumanız yeterli.


Toplam 400 adet daireden oluşan Pendik Elite Side,  Şua İnşaat  projesi olarak yaşama geçiriliyor. İki etaptan meydana gelen projede fitness salonu, açılıp kapanabilen yüzme havuzu, Türk hamamı, kafeteryalar, spor alanları bulunuyor.


7 blok halinde yükselen Elite Side Pendik'te daireler 85 metrekare ile 242 metrekare arasında alanlara sahip. Elite Side Pendik teslim tarihi haberimizin içerisinde yer alıyor.


Elite Side Pendik teslim tarihi!


Elite Side Evleri, Kadıköy metrosu ve  Marmaray  hattı duraklarına 300 ile 500 metre mesafede konumlanıyor. Yüzde 50 peşinatla banka kredisi ile 30 ay sıfır faizle taksitlendirme yapılan projede 1+1 dairelerin tamamı satıldı.


2+1 dairelerin 255 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu Elite Side Pendik teslim tarihi Kasım 2013 olarak belirlendi.


Telefon: 0216 390 91 92

Web Adresi: www.eliteside.com.tr

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi


projeye sor



Geri Dön