27 / 04 / 2024

Elite World’den Sapanca’ya yeni otel!

Elite World’den Sapanca’ya yeni otel!

Türkiye'nin önde gelen otel zincirlerinden Elite World tatil konseptli bir başka yatırıma daha başlamış. Bu yatırım son dönemde birçok otelin açıldığı Sapanca'da hayata geçiriliyormuş…



Bu yıl turizm sektöründe ciddi bir büyüme bekleniyor. Öyle ki turizm yörelerindeki otellerde boş yer bulmak neredeyse imkansız. Sektördeki bu hareketlilik İstanbul'a da yansıdı. İstanbul'daki şehir otelleri özellikle Orta Doğu ülkelerinden gelen turistlerden geçilmiyor.

Sektördeki hareketlilik sadece turist sayısıyla da sınırlı değil. Sektörde yeni yatırımlar da sürüyor.

Duyduğumuza göre bu yatırımlardan birini de Türkiye'nin önde gelen otel zincirlerinden Elite World yapıyormuş. Son yıllarda art arda otel yatırımları gerçekleştiren Elik Ailesi'ne ait Elite World otellerinin şu anda yedi oteli bulunuyor. Bunlardan ikisi Taksim'de, Elite World Europe isimli oteli ise Basın Ekspres Yolu üzerinde hizmet veriyor. Elite World Asia isimli bir başka beş yıldızlı otel ise Maltepe'de açılmıştı. Ayrıca İstanbul Florya'da da Elite World Business isimli bir otelleri var. Elik Ailesi'nin memleketleri Van'da da bir otelleri bulunuyor. Aile tatil konseptli ilk otel yatırımını ise Marmaris İçmeler'de yapmıştı. 16 yaş üzeri konuklara hizmet veren bu otelin Avrupa'dan birçok müşterisi varmış.

Para’dan Özbey Men'in öğrendiğine göre, grup tatil konseptli bir başka yatırıma daha başlamış. Bu yatırım son dönemde birçok otelin açıldığı Sapanca'da hayata geçiriliyormuş. Başta SPA merkezi olmak üzere birçok ünitesi bulunacak otelin önümüzdeki Eylül ayında hizmete açılması planlanıyormuş. Bu arada grubun Rusya'nın St. Petersburg şehrinde de iki otel yatırımı sürüyor. Biri beş, diğeri dört yıldızlı olacak bu oteller de önümüzdeki günlerde hizmete girecekmiş. Grubun Litvanya'nın başkenti Vilnius kentinde de bir otel açmayı planladığını belirtelim.


Geri Dön