26 / 04 / 2024

Elysium Premier Bodrum satışa çıktı!

Elysium Premier Bodrum satışa çıktı!

Ofton, Bodrum merkeze 1 kilometre mesafede insa ettiği 8 villadan oluşan Elysium Premier Bodrum projesini satısa çıkardı. Mayıs 2017'de teslim edilmesi planlanan projede fiyatlar 2 milyon 655 bin eurodan başlıyor.



İstanbul'un merkezi lokasyonlarında geliştirdiği 'Elysium' markalı butik projelerle dikkat çeken Ofton, Bodrum merkeze 1 kilometre mesafede insa ettiği 8 villadan oluşan Elysium Premier Bodrum projesini satısa çıkardı. Her biri yaklaşık 1.000 metrekare arsa alanı üzerinde sınırlı sayıda yükselen villalar, alanları 813 metrekare olan 6+1'lerden oluşuyor. Elysium Premier Bodrum'daki villalar üc kattan meydana geliyor ve dekorasyon villa sahiplerinin isteklerine göre yapılıyor. Mayıs 2017'de teslim edilmesi planlanan projede fiyatlar 2 milyon 655 bin eurodan başlıyor. 


AKILLI VİLLA KONSEPTİ


Hamamdan fitness merkezine, sinema salonundan özel yüzme havuzuna kadar birçok sosyal alana sahip olan projede cocuk oyun alanları, kapalı otopark, sauna ve Türk hamamı da bulunuyor. Elysium Premier Bodrum'un her villasında akıllı ev altyapısı, çamaşır odası, ebeveyn banyosu, ebeveyn giyinme odası, özel yüzme havuzu ve veranda da yer alıyor. 



Star


Geri Dön