19 / 04 / 2024

Elysium Serene Kandilli satılık!

Elysium Serene Kandilli satılık!

Firma: Ofton İnşaat

Proje: Elysium Serene Kandilli

Elysium Serene Kandilli satılık daire tipleri 3 oda 1 salon konutlardan meydana geliyor. Ofton İnşaat imzası taşıyan projede daire fiyatları 850 bin TL'den başlangıç gösteriyor...



Elysium Serene Kandilli satılık daire fiyat bilgilerine geçmeden önce projenin genel özelliklerine göz atalım. Projede toplam 136 adet daireye yer veriliyor.


Anadolu Yakası Üsküdar Kandilli'de hayata geçirilen Elysium Serene Kandilli, çocuk oyun alanları, spor alanları ve yüzme havuzu gibi alanlara sahip.


Yaşamın başladığı Ofton Kandilli Projesi satışları devam ediyor. Yüzde 75 doluluk oranına sahip olan projede dairelerin tümü 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.


25 bin metrekare alan üzerinde 17 blok olarak planlanan Elysium Serene Konutları'nın büyüklükeri 136 metrekare ile 163 metrekare arasında sdeğişiyor.


Elysium Serene Kandilli satılık daire fiyatları 850 bin TL'den başlangıç gösteriyor ve 1 milyon 200 bin TL'ye kadar yükseliyor. Projedeki bloklar 4 katlı yükseliyor.


Elysium Serene Kandilli satılık konut bilgilerine ayrıntılı olarak ulaşmak için aşağıda yer alan iletişim bilgilerinden faydalanabilirsiniz.


Ofton Kandilli adres bilgileri : Küçüksu Mahallesi, Yanlız Selvi Caddesi Asma Sokak No:22/1 Kandilli-Üsküdar/İstanbul


Elysium Serene iletişim

Telefon: 444 51 61

Web adresi: www.elyiumserene.com

Gizem Çelik/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön