25 / 04 / 2024

ofton kandilli projesi

ofton kandilli projesi

Elysium Serene Kandilli satılık daire tipleri 3 oda 1 salon konutlardan meydana geliyor. Ofton İnşaat imzası taşıyan projede daire fiyatları 850 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Ofton Kandilli Elysium satılık!

Ofton Kandilli Elysium satılık dairelerin alanları 136 metrekare ile 163 metrekare arasında değişiyor. Kandilli Elysium projesindeki konutların tamamı 3 oda 1 salon şeklinde müşterilere sunuluyor

Ofton Kandilli projesi!

Ofton Kandilli projesi konut fiyatları 741 bin 600 liradan başlangıç gösterilerek, 1 milyon 150 bin liraya kadar değişiyor. Ofton Elysium Serene Kandilli'de teslimler bu yıl sonunda yapılıyor...

Ofton Kandilli satılık!

Ofton Kandilli satılık konut fiyatları haberimizin içinde detaylı bir şekilde yer alıyor

Ofton Kandilli Elysium satılık!

Ofton Kandilli Elysium satılık konut fiyatlarından ödeme koşullarına kadar tüm detaylar haberimizde yer alıyor...

Ofton Kandilli satılık!

KDV oranının yüzde 1 olarak belirlendiği Ofton Kandilli satılık daire teslimleri 2013'ün Aralık ayında gerçekleşecek...

Elysium Serene Kandilli vaziyet planı!

Ofton İnşaat imzasıyla inşa edilen Elysium Serene Kandilli vaziyet planı için haberimizden yararlanabilirsiniz...

Elysium Serene vaziyet planı!

Elysium Serene projesi, Kandilli'de yükseliyor. Kandilli Elysium Serene projesinde toplamda 136 konut yer alıyor

Elysium Serene Kandilli nerede?

Banka kredisi kullanarak daire sahibi olmanın mümkün olduğu Elysium Serene Kandilli nerede? bilgisinin ayrıntıları için haberimizden yararlanabilirsiniz...

Nef Kandilli nerede?

 Nef Kandilli projesi 406 daireden meydana geliyor. Timur Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nef Kandilli nerede yer alıyor? İşte cevabı...

Nef Kandilli Projesi fiyat!

Kandilli'ye Nef geliyor. Timur Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen Nef Kandilli Projesi'nde kişiye özel ödeme seçenekleri sunuluyor...

Kandilli'ye Nef Geliyor! Tüm detaylar 2018!

İstanbul Üsküdar'da hayata geçirilen NEF Kandilli projesi 406 daireden meydana geliyor. Mimari tasarımı Emre Arolat'a ait projede fiyatlar 1 milyon 900 bin TL'den başlıyor.

Derin Mermerci Nef Kandilli için özel davet düzenledi!

Lüks konut segmentine yeni bir bakış açısı getiren Nef’in “Luxury Living” konsepti ile hayata geçirdiği Nef Kandilli projesi için lansman öncesi özel bir davet düzenlendi.

Nef Kandilli Luxury Living Projesi geliyor!

Nef Luxury Living projesi İstanbul Anadolu Yakası Kandilli'de Timur Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. Projede daire teslimlerinin 2020 yılında yapılması planlanıyor...

Ofton İnşaat Elysium Serenity Kandilli'de 0 faizle!

5 bin 465 metrekare arsa alanında yükselen Elysium Serenity Kandilli projesinde 60 ay boyunca 0 faiz uygulanıyor. Ofton İnşaat imzasıyla hayata geçirilen projede satış süreci devam ediyor.

Üsküdar Elysium Serenity Kandilli'de 60 ay boyunca faiz yok!

Ofton İnşaat tarafından Üsküdar Kandilli'de inşa edilen Elysium Serenity Kandilli projesi, 5 bin 465 metrekare arsa alanında yükseliyor. Projede 60 ay 0 faiz uygulanıyor.

Ofton İnşaat Kavacık Projesi!

Ofton İnşaat Kavacık projesi için ön talep toplanmaya başlandı. Detayları henüz netleşmeyen Ofton İnşaat Kavacık projesinde satışların Mayıs ayı içerisinde başlaması planlanıyor...

Ofton Kavacık projesi Mayıs'ta satışta!

Projelerinin yer aldığı lokasyonlara konfor ve kaliteyi taşıyan ve yatırımcıya değer kazandıran markalı konutun liderlerinden Ofton, Kavacık’taki yeni projesi için ön talep toplamaya başladı. Projenin lansmanı Mayıs ayında yapılacak.

Elysium Serenity Kandilli’de daireler 409 bin TL’den başlayan fiyatlarla!

Elysium Serenity Kandilli projesi 5 bin 465 metrekare arsa alanı üzerinde yer alıyor. Az katlı ferah metrekarelerde yaşamak isteyenlerin tercih edeceği proje Ofton İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

Elysium Serenity Kandilli'de kampanya!

Ofton İnşaat'ın Üsküdar'da hayata geçirdiği Elysium Serenity Kandilli'de kampanya başladı. Projede yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Ofton İnşaat'tan 10 milyon dolarlık satış!

Ofton İnşaat, Türk gayrimenkul sektörünü bir araya getiren Emlak 2015 Fuarı'nda Elysium Elit Koşuyolu, Elysium Art Şişli ve Elysium Serenity Kandilli projeleri nezdinde büyük bir başarı yakalayarak toplam 10 milyon dolarlık satış elde etti.

Ofton İnşaat dört projesini tanıtıyor!

OFTON inşaat gayrimenkul sektörünü bir araya getiren Emlak 2015 - Konut, işyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'na Elysium Elit Koşuyolu, Elysium Art Şişli, Elysium Serenity Kandilli ve Elysium Lale Apartments projeleriyle katıldı.

ofton kandilli projesi Haberi

ofton kandilli projesi

Elysium Serene Kandilli satılık daire fiyat bilgilerine geçmeden önce projenin genel özelliklerine göz atalım. Projede toplam 136 adet daireye yer veriliyor.


Anadolu Yakası Üsküdar Kandilli'de hayata geçirilen Elysium Serene Kandilli, çocuk oyun alanları, spor alanları ve yüzme havuzu gibi alanlara sahip.


Yaşamın başladığı Ofton Kandilli Projesi satışları devam ediyor. Yüzde 75 doluluk oranına sahip olan projede dairelerin tümü 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.


25 bin metrekare alan üzerinde 17 blok olarak planlanan Elysium Serene Konutları'nın büyüklükeri 136 metrekare ile 163 metrekare arasında sdeğişiyor.


Elysium Serene Kandilli satılık daire fiyatları 850 bin TL'den başlangıç gösteriyor ve 1 milyon 200 bin TL'ye kadar yükseliyor. Projedeki bloklar 4 katlı yükseliyor.


Elysium Serene Kandilli satılık konut bilgilerine ayrıntılı olarak ulaşmak için aşağıda yer alan iletişim bilgilerinden faydalanabilirsiniz.


Ofton Kandilli...