19 / 04 / 2024

Nef Kandilli Projesi fiyat!

Nef Kandilli Projesi fiyat!

Firma: Timur Gayrimenkul

Proje: Kandilli Luxury Living

Kandilli'ye Nef geliyor. Timur Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen Nef Kandilli Projesi'nde kişiye özel ödeme seçenekleri sunuluyor...



Nef Kandilli,  Timur Gayrimenkul  imzası ile Üsküdar'a bağlı Kandilli'de inşa ediliyor. Toplam 406 daireden meydana gelenNef Kandilli'de boğaz manzarasına hakim daireler yer alıyor.

2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire alternatiflerinin bulunduğu projenin mimari tasarımını ise Emre Arolat üstleniyor. 

Nef Kandilli Projesi fiyat!

Nef Kandilli Projesi fiyat

Fiyatların 1 milyon 900 bin TL'den başlangıç gösterdiği Nef Kandilli'de 48 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor. Projede daire teslimlerinin ise 2020 yılının Haziran ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

NEF Kandilli'nin ortak kullanım alanları arasında yüzme havuzu, fitness, sauna, spor salonu, çocuk oyun alanı ve otopark bulunuyor. 

NEF Kandilli projesinde Foldhome kapsamında; bilardo ve masa tenisi oynamaya müsait eğlence odası, kapalı squash kortu, playstation odası, özel görüntü ve ses sistemine sahip 20 kişilik sinema salonu, özel toplantı ve çalışma odası, yemek ve davet odası, tek potalı kapalı basketbol sahası, yatılı konukların ağırlanabileceği misafir odası, piyano ve davul setiyle birlikte özel ses izalasyonlu müzik odası, parti ve karaoke odası,  sanatsal çalışmalar için atölye, gökyüzü ve yıldızları izleyebileceğiniz gözlem odası, puro ve şaraplarınızı muhafaza edebileceğiniz gerekli koşullara sahip mahsen, donanımlı fitness spor salonu, yoga & pilates gibi özel aktivite ve dersler için stüdyo, jakuzili teras, açık hava sineması, kapalı mini futbol sahası, çocukların güvenle oynayabileceği oyun odası, teras bahçesi de bulunuyor.


Telefon: 444 9 633 
Web: http://nefkandilli.com.tr/

Işıl Seren KESKİN/Emlakkulisi.com

 


projeye sor



Geri Dön