27 / 04 / 2024

Kandilli'ye Nef Geliyor! Tüm detaylar 2018!

Kandilli'ye Nef Geliyor! Tüm detaylar 2018!

Firma: Timur Gayrimenkul

Proje: Kandilli Luxury Living

İstanbul Üsküdar'da hayata geçirilen NEF Kandilli projesi 406 daireden meydana geliyor. Mimari tasarımı Emre Arolat'a ait projede fiyatlar 1 milyon 900 bin TL'den başlıyor.



2020 yılının Haziran ayında teslim edilmesi öngörülen NEF Kandilli projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon şeklinde daire tipleri yer alıyor. 

Kandilli ye Nef Geliyor! Tüm detaylar 2018!

Toplamda 406 daireden meydana gelen NEF Kandilli projesi  Timur Gayrimenkul  tarafından hayata geçiriliyor. Mimari tasarımı Emre Arolat'a ait projede satışlar devam ediyor. 


Kandilli ye Nef Geliyor! Tüm detaylar 2018!

İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar'a bağlı Kandilli'de  inşa edilen  NEF Kandilli projesinde yüzme havuzu, fitness, sauna, spor salonu, çocuk oyun alanı ve otopark bulunuyor. 
 

Kandilli ye Nef Geliyor! Tüm detaylar 2018!

Fiyatların 1 milyon 900 bin TL'den başladığı projede 48 ay 0 faizle ödemeler yapılıyor. NEF Kandilli'de kişiye özel ödeme planı hazırlanıyor.

Kandilli ye Nef Geliyor! Tüm detaylar 2018!

NEF Kandilli projesinde Foldhome kapsamında; bilardo ve masa tenisi oynamaya müsait eğlence odası, kapalı squash kortu, playstation odası, özel görüntü ve ses sistemine sahip 20 kişilik sinema salonu, özel toplantı ve çalışma odası, yemek ve davet odası, tek potalı kapalı basketbol sahası, yatılı konukların ağırlanabileceği misafir odası, piyano ve davul setiyle birlikte özel ses izalasyonlu müzik odası, parti ve karaoke odası,  sanatsal çalışmalar için atölye, gökyüzü ve yıldızları izleyebileceğiniz gözlem odası, puro ve şaraplarınızı muhafaza edebileceğiniz gerekli koşullara sahip mahsen, donanımlı fitness spor salonu, yoga & pilates gibi özel aktivite ve dersler için stüdyo, jakuzili teras, açık hava sineması, kapalı mini futbol sahası, çocukların güvenle oynayabileceği oyun odası, teras bahçesi yer alıyor. 

 

 

Telefon: 444 9 633 / 0212 386 90 01
Web: http://nefkandilli.com.tr/
Ezgi Delibeyoğlu/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön