25 / 04 / 2024

Halk GYO ve Vakıf GYO'nun Sancaktepe projesinden tüm detaylar!

Halk GYO ve Vakıf GYO'nun Sancaktepe projesinden tüm detaylar!

Firma: Halk GYO-Vakıf GYO

Proje: Halk GYO Vakıf GYO Sancaktepe

Halk GYO Vakıf GYO Sancaktepe projesi 1037 adet daire, ticari birimler ve sosyal alanlardan oluşuyor. Geçen yıl arsayı 110 milyon TL+KDV'ye alan Halk GYO ve Vakıf GYO'nun Sancaktepe projesinden tüm detaylar...




Halk GYO ve Vakıf GYO, geçtiğimiz sene Ekim ayında Sancaktepe'deki Rings İstanbul'un 2. etabını satın almışlardı. Yarı yarıya ortaklıkları olan Halk GYO ve Vakıf GYO arsa için 110 milyon TL+KDV ödeme yaptılar.


98 bin 127 metrekare alanda inşa edilecek olan  Halk GYO Vakıf GYO Sancaktepe  projesi 1037 adet daire, ticari birimler ve sosyal alanlardan oluşuyor. 


Halk GYO Vakıf GYO Sancaktepe projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler olacak. 17 blok olarak tasarlanan projede bloklar 16 katlı, ticaret bloğu 2 katlı ve sosyal tesis bloğu tek katlı olarak tasarlandı.


Halk GYO Vakıf GYO Sancaktepe konut projesinin toplam inşaat alanı 222 bin 132 metrekare olarak belirlendi. Projede konut bloklarının taban alanı 9 bin 325 metrekare, ticaret bloğunun taban alanı 1.550 metrekare olarak belirlendi.


Halk GYO ve Vakıf GYO Sancaktepe projesinde hafriyat bu yılın ilk yarısında başlayacak. Projenin 2017 yılının ilk yarısında tamamlanması hedefleniyor. 




Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön