24 / 04 / 2024

Halk GYO Finans Merkezi projesinin tüm detayları!

Halk GYO Finans Merkezi projesinin tüm detayları!

Halkbank, Vakıfbank, Ziraat Bankası ve BDDK ve SPK gibi kurumları tek bir merkezde toplayacak İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesinde Halk GYO kuleleri Ağaoğlu İnşaat tarafından inşa edilecek. İşte Halk GYO Finans Merkezi projesinin detayları...




Ümraniye'de devam eden İstanbul Finans Merkezi içerisinde yer alan Halk GYO Finans Merkezi projesinde detaylar belli oldu. 2 parsel üzerinde yükselecek olan Halk GYO Finans Merkezi projesi alışveriş, ofis ve ticari alanlardan meydana geliyor.


840 milyon TL proje bedeline sahip olan Halk GYO Finans Merkezi projesi 2 kule olarak hayata geçiriliyor. Projede AVM, ticari alanlar, kiralık ofis alanları, ortak alanlar ve Halbank Genel Müdürlüğü için ayrılmış alanlar olacak.


Halk GYO Finans Merkezi projesinin tüm detayları!


Halk GYO Finans Merkezi projesinin 16 bin 337 metrekarelik parselinde yükselecek olan kule 7 bodrum kat, zemin kat ve 45 kat olarak tasarlandı.Bodrum katta kapalı otopark depo, servis avlusu ve Halk GYO'ya ait data merkezi yer alacak. 12 bin 922 metrekare alan üzerinde zemin kat, 5 bin 803 metrekare alan üzerinde 1. kat inşaatı yapılacak. Zemin kat ve 1. kat hazır giyim, kişisel bakım/aksesuar, kiralık ofis, toplantı salonları, oditoryum, kafeterya, banka şubesi vb. alanlardan oluşacak.


Diğer parselde yapılacak kule 7 bodrum kat, zemin kat ve 33 kat olarak tasarlandı. 12 bin 394 metrekare alanda yükselecek olan kulenin bodrum katları aynı şekilde servis avlusu, depo, otopark ve Halk GYO data merkezi olarak kullanılacak. 9 bin 138 metrekare alan üzerinde zemin kat, 4 bin 416 metrekare üzerinde 1. kat inşaatı gerçekleştirilecek. Zemin ve 1. katta kiralık ofis, kafeterya, toplantı salonları, hazır giyim, kişisel bakım aksesuar, oditoryum yer alacak.


Emlak Konut GYO'nun yüklenici firma olarak belirlediği Ağaoğlu İnşaat tarafından, Halk GYO Finans Merkezi inşa edilecek. Hafriyat işlemleri tamamlanan Halk GYO Finans Merkezi projesinde AVM, kiralık ofis, ticari alanlar, kafeterya inşaatına başlanacak. Projenin 36 ayda tamamlanması planlanıyor.



Gülcihan YELKENCİ / Emlakkulisi.com


Geri Dön