28 / 03 / 2024

Vadistanbul projesinin tüm detayları!

Vadistanbul projesinin tüm detayları!

Firma: Artaş Grup, Aydınlı Grup ve Keleşoğlu İnşaat

Proje: Vadistanbul Bulvar

Vadistanbul projesi, Aydınlı, Artaş ve Keleşoğlu İnşaat ortaklığı tarafından İstanbul Avrupa Yakası Ayazağa'da hayata geçiriliyor. 3 etap halinde yükselen Vadistanbul projesinin tüm detayları haberimizde yer alıyor...




Vadistanbul projesinin tüm detayları!


Vadistanbul projesi, Aydınlı, Artaş ve Keleşoğlu İnşaat ortaklığı tarafından İstanbul Avrupa Yakası Ayazağa'da hayata geçiriliyor. 3 etap halinde yükselen Vadistanbul projesinin ilk etabı Vadistanbul Teras'ta sona yaklaşılırken, geçtiğimiz günlerde de ikinci etabı Bulvar satışa sunuldu.


2 milyar TL yatırım bedeliyle inşa edilen Vadistanbul projesi 424 bin metrekare arazi üzerine konumlanıyor. Vadistanbul Teras'ta 8 blokta toplam bin 111 daire bulunuyor. Tanıtımı yapılan  Vadistanbul Bulvar  etabında 180 bin metrekare ofis alanı, 760 metrelik alışveriş caddesi,  5 yıldızlı otel, restoran ve kafeler yer alacak.


Vadistanbul resimleri!


Vadistanbul projesinin tüm detayları!


Vadistanbul projesinin tüm detayları!



Vadistanbul Bulvar, projenin yer aldığı vadinin kuzeyinde yer alıyor. Projenin kalbi konumundaki etapta yüksek donatılı ofis alanları, alışveriş merkezi, cadde mağazaları ve otel bulunuyor. Projenin üçüncü etabı Vadistanbul Bahçe ise konut ve ofis alanlarından oluşuyor.


Vadistanbul projesinin ilk etabı Vadistanbul Teras'ta konut teslimleri 2014 yılının Temmus ayında yapılacak. Vadistanbul Bulvar'da ise Mayıs 2016'da...


Ayazağa Vadistanbul projesinden Türkiye'nin ilk özel metrosu geçecek. Vadistanbul, TEM, Metro ve üçüncü köprü yolu bağlantısıyla, Atatürk Havalimanı’na ve üçüncü havalimanına yakınlığıyla her yöne ulaşım imkanları sunabilen, ender bir yaşam merkezi olacak.


Vadistanbul Bulvar projesinde yer alan ofislerin metrekaresi lansmana özel 3 bin 400 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Vadistanbul Bulvar'da yürüyüş yolları, sauna, fitness merkezi, buhar odası, spor alanları, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, alışveriş alanları, meydan bulunuyor.


Vadistanbul nerede?

Vadistanbul adres: Ayazağa Mah. Kemerburgaz Cad. No:1 Şişli - İstanbul


Vadistanbul projesinin tüm detayları!



Vadistanbul iletişim!

Telefon: 0212 444 53 35

Web Adresi: www.vadistanbul.com



Nagihan AKDAŞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön