29 / 03 / 2024

Emaar Çamlıca Projesi'nin lansmanı 25 Aralık'ta yapılacak!

 Emaar Çamlıca Projesi'nin lansmanı 25 Aralık'ta yapılacak!

Firma: Emaar İnşaat

Proje: Boulevardi İstanbul

Emaar Türkiye'nin Çamlıca Projesi Boulevardi İstanbul'un ertelenen basın toplantısı 25 Aralık Salı günü gerçekleştiriliyor...




Gayrimenkul sektörünün lider şirketlerinden Emaar Türkiye'nin Genel Müdürü Ozan Balaban'ın ev sahipliğinde gerçekleşecek olan basın toplantısı 25 Aralık Salı günü Emaar Türkiye’nin Çamlıca’daki yeni projesinin satış ofisinde düzenlenecektir.


Dünyanın en büyük gayrimenkul geliştirme şirketlerinden biri olan Emaar Properties'in Türkiye'deki ilk projesi Toskana Vadisi’nin ardından ikinci bir yatırım olarak gerçekleştirdiği Çamlıca’daki yeni projesi pek çok ilke imza atmaya hazırlanıyor. Henüz satışı başlamadan, 2012 yılında Türkiye'nin, Avrupa'nın ve Dünyanın En İyi Karma Mimari Projesi Ödülleri'ne layık görülen Çamlıca Projesi, Anadolu Yakası'nın en büyük alışveriş merkezi, Türkiye'ye ilk kez giriş yapacak olan The Address Hotel'in yanı sıra içinde yer alan meydanlar, konutlar, ofisler, eğlence merkezleri, hayvanat bahçesi ile çok kapsamlı ve entegre bir yaşam alanını barındırıyor.



0216 547 17 17

www.emaar.com.tr

www.boulevardi.com.tr


projeye sor



Geri Dön