26 / 04 / 2024

Emaar Square İstanbul iletişim!

Emaar Square İstanbul iletişim!

Firma: Emaar İnşaat

Proje: Emaar Square

Emaar Square İstanbul iletişim için 0216 547 17 17 telefon numarasından satış ofisi ile irtibata geçebilirsiniz. Emaar İnşaat imzası ile yükselen proje İstanbul Üsküdar'da hayata geçiriliyor.



Teslimleri bu yıl sonunda başlayacak olan  Emaar Square  İstanbul Konutları 66 dönümlük alan üzerine yayılıyor. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. 


Daire satış fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için Emaar Square İstanbul iletişim numarasını arayabilirsiniz. Toplam 1.000 adet daireden oluşan proje İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar Çamlıca bölgesinde inşa edildi. 


Çamlıca Emaar Square İstanbul konum olarak Üsküdar'a 1,5 kilometre, Bağdat Caddesi'ne 4 kilometre, Kadıköy'e 5,5 kilometre, Boğaziçi Köprüsü'ne 7 kilometre, Beşiktaş'a 10 kilometre, Taksim'e 11 kilometre ve Sabiha Gökçen Havalimanı'na 25 kilometre uzaklıkta yer alıyor.


Üsküdar Emaar Square İstanbul'un ortak kullanım alanları; çocuk oyun alanları, buz pisti, sinema kompleksi, yüzme havuzu, spor alanları, otopark, güvenlik hizmetleri, sualtı hayvanat bahçesi, eğlence alanlarından meydana geliyor. 


Emaar Square Üsküdar satış ofisi adres: Ayazma Caddesi, Numara: 78 Çamlıca/Üsküdar


Emaar Square İstanbul iletişim

Telefon: 0216 547 17 17

Web adresi: www.emaarsquare.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön