27 / 04 / 2024

Emaar The Address Residence fiyatlar!

Emaar The Address Residence fiyatlar!

Firma: Emaar İnşaat

Proje: The Address Residence

Emaar The Address Residence fiyatlar kapsamında daire fiyatları metrekare bazında hesaplanıyor. Toplam 48 bin metrekare alan üzerinde yükselen proje Emaar İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.



Emaar  The Address Residence  fiyatlar dairelerin metrekare büyüklüklerine göre değişiyor. Satışları devam eden proje İstanbul Çamlıca'da inşa ediliyor.


Daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edilen The Address Residence, Emaar Square projesinin içerisinde yer alıyor. Proje 48 bin metrekare alan üzerine yayılıyor.


 The Address Residence Emaar projesi 123 adet mobilyasız ve 197 adet mobilyalı dairelerden meydana geliyor. Projede konutların alanları 78 metrekare başlıyor, 234 metrekareye kadar ulaşıyor.


Çamlıca The Address Residence konum olarak Boğaziçi Köprüsü'ne 12 kilometre,  Sabiha Gökçen Havalimanı'na 25 kilometre, Kadıköy'e 5,5 kilometre, Bağdat Caddesi'ne 4 kilometre, Taksime 11 kilometre uzaklıkta bulunuyor.


Emaar The Address Residence fiyatlar!

The Address Residence The Address İstanbul'un 12. ile 29. katları arasında yükseliyor. Projede dairelerin metrekare birim fiyatı 4 bin dolar ile 6 bin dolar arasında farklılık gösteriyor. 


The Address Residence Emaar iletişim

Tel: 0 216 547 1717 

Web: www.emaarsquare.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön