29 / 03 / 2024

Emay İnşaat Kentplus Kadıköy fiyat listesi! 1.etap satıldı!

Emay İnşaat Kentplus Kadıköy fiyat listesi! 1.etap satıldı!

Firma: Emay İnşaat

Proje: Kentplus Kadıköy

Emay İnşaat Kentplus Kadıköy fiyat listesi bilgileri için haberimizden yararlanabilirsiniz. 1.561 konutun yer aldığı Kentplus Kadıköy projesinde daireler 2016 yılının Ağustos ayında teslim edilecek...




İstanbul'un Anadolu yakasında Kadıköy'de inşa ediliyor olan  Kentplus Kadıköy  projesi  Emay İnşaat  tarafından hayata geçiriliyor. Emay İnşaat Kentplus Kadıköy fiyat listesi öncesinde proje hakkında bilgi verelim. 


Kentplus Kadıköy projesi 2 etaptan meydana geliyor. Kentplus Kadıköy projesinde 1.561 adet konut inşa ediliyor. Kentplus Kadıköy projesinde konut teslimlerinin 2016 yılı Ağustos ayında yapılması planlanıyor.


Kentplus Kadıköy projesinin birinci etabında satışlar tamamlandı. Yakında 2. etabı satışa çıkacak olan Emay İnşaat Kentplus Kadıköy fiyat listesi ikinci etapta henüz belli değil Kentplus Kadıköy'ün toplam inşaat alanı 27 bin metrekare.


Kentplus Kadıköy projesinin tanıtım ofisi ile 444 20 01 numaralı telefonu arayarak iletişime geçebilirsiniz. Kentplus Kadıköy projesinde ödemeler banka kredisi kullanılarak ya da firma bünyesinde vadeli olarak yapılıyor.


Kentplus Kadıköy projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri sunuluyor. Kentplus Kadıköy projesinde yüzme havuzu, otopark, sauna, fitness, çocuk oyun alanları gibi sosyal imkanlar mevcut.



Kentplus Kadıköy nerede?

Evliya Çelevi Mah. Şinasi Dural Cad. No:77 Tuzla - İstanbul



Kentplus Kadıköy iletişim

Telefon: 444 20 01

Web Adresi: www.kentplus.com


projeye sor



Geri Dön