24 / 04 / 2024

Emekli maaşlarında son dakika! Kuruşu kuruşuna hesaplandı!

Emekli maaşlarında son dakika! Kuruşu kuruşuna hesaplandı!

Emekli maaşlarının üç aylık zam oranı belli oldu. Emekli ve memurların son dakika maaş listesi en çok araştırılan konular arasında yerini aldı. SSK ve Bağ-Kur emeklileri bu rakamları çok sevecek. 



Ocak ayı adım adım yaklaşırken emekli maaşları ve memur maaşlarının ana hattı yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Ocak ayı maaş zammının belirlenmesinde enflasyon, asgari ücret, emekliler ve memurlar kriter olarak yer alıyor. Ayrıca, enflasyon beklentisi ve ortalaması  öğrenildi. Bu dörtlü veri ile memur ve emeklilerin tüm iş gruplarını içeren hesaplama tablosu oluşmaya başladı. İşte kuruş kuruş emekli maaşı ve memur maaşları...

 Emekli maaşlarında son dakika! Kuruşu kuruşuna hesaplandı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön