26 / 04 / 2024

Emekli promosyonunun ardından şimdi de yılbaşı sürprizi! Halkbank bu kadar para verecek

Emekli promosyonunun ardından şimdi de yılbaşı sürprizi! Halkbank bu kadar para verecek

Bankalar emekli promosyonlarının ardından şimdi de yılbaşı kampanyalarına ağırlık vermeye başladı. Kampanya hazırlayan bankalar arasında yer alan Halkbank, vatandaşlara ödeyeceği tutar hakkında detaylı bir açıklama yayınladı.



Halkbank kart sahiplerinin yararlanabileceği 400 TL hediye Paraf Para kampanyası banka tarafından duyuruldu. Yeni yıla özel 400 TL’ye varan parafpara başlığı altında detaylar açıklandı.

1-31 Aralık 2022 tarihleri arasında geçerli olan bu kampanya market, giyim, optik, saat, kozmetik, kuyum, oyuncak, elektronik sektörlerinde ilk 300 TL’den sonraki her 300 TL ve üzeri harcamaya 30, son 300 TL ve üzeri harcamaya 130, toplam 400 TL ParafPara indirim verilecektir.

Adı geçen kampanyadan yararlanmak için YENİ yazıp 3404’e SMS gönderilmesi veya Paraf Mobil’den HEMEN KATIL butonuna basmak yeterlidir.

ZİRAAT BANKASI DA ESKİ KAMPANYASI HAKKINDA HATIRLATMA YAPTI

Halkbank'ın yanı sıra Ziraat Bankası da eski bir kampanyası hakkında vatandaşlara yönelik hatırlatma yaptı. Ziraat Emekli tarifesinden yararlanan ve Ziraat Bankası’ndan emekli aylığını alanlara sevindiren bir haber verildi. Bu kampanya doğrultusunda Türk Telekom ile anlaşma yapan banka emekli müşterilerine özel 750 dakika, 750 SMS ve 5 GB internetten oluşan tarifeyi 12 aylık taahhüt ile 55 TL’ye alma imkanı kazandığı bildirildi. Bu noktada ZIRAAT boşluk T.C Kimlik Numaralarını yazarak 5555’e yolladıklarında ya da Türk Telekom’un müşteri hizmetleri üzerinden kampanyaya katılım sağlanabilir.

Kampanya kapsamında her yöne 750 dakika, her yöne 750 SMS, 5 GB internet ve Türk Telekom’lularla sınırsız konuşma hakkı verileceği belirtilerek tarifenin taahhütsüz aylık ücreti tarifeye yeni hat tesisi, numara taşıma ve faturasız tarifelerden geçiş yoluyla gelen müşteriler için KDV ve ÖİV dahil 75 TL, Türk Telekom faturalı tarifelerden geçenlere de KDV ile ÖİV dahil 90 TL olduğu ve kampayada aylık sabit tarifeden 30 lira indirim yapılacağı aktarıldı. 


Geri Dön