26 / 04 / 2024

Emeklilere güzel haber! Bankalar tek tek duyurdu! İşte detaylar!

Emeklilere güzel haber! Bankalar tek tek duyurdu! İşte detaylar!

Emekli promosyon ödemelerinde bankaların yarışı hala devam ediyor. Bankalar promosyon ödemelerinde artışa gitti. İşte detaylar!



BANKALARIN PROMOSYON SÜRELERİ UZATILDI!

Bankalar yeni promosyon kararını tek tek duyurdu. Emekli promosyonunda bankalar arasındaki yarış gün geçtikçe artmaya başladı. Bazı bankalar daha fazla emekli müşterisi çekmek için yapılan kampanyanın süresini uzatmaya gitti. Bankaların promosyon ödemelerinde ciddi artışa olmaya başladı. Bankalar emekliler için promosyon ödemelerinde rakamları attırdı. 750 TL seviyesinde başlayan promosyonlarda rakamlar ek ödemeler ile birlikte 10 bin TL seviyesine kadar çıkıyor.

Promosyon başvuruları için 30 Eylül tarihini son gün olarak belirlenmişti. Ancak bankalar başvuru süresini uzattı. Özel bankalardan yapılan açıklamalarda emeklilerin 31 Ekim'e kadar promosyon başvurusunda bulunabilecekleri duyuruldu.

Bankaların promosyon tutarlarına dair detaylar;

ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSYON ÖDEMELERİ NE KADAR?

Ziraat Bankası promosyon miktarı pek çok emekli tarafından araştırılmaktadır. SGK emeklileri yani Emekli Sandığı, SSK, Bağ-Kur emekli maaş ödemelerini Ziraat Bankası aracılığı ile alan emekli vatandaşlar;

- 1.500 TL altında emekli aylığı alan kişilere 500,00 TL alırken,

- 1.500 TL ila 2.500 TL arasında emekli aylığı alan vatandaşlara 625,00 TL alırken,

- 2.500 TL ve üzerinde emekli aylığı alan kişilere 750,00 TL tutarında promosyon ödemesi almaktadır. Bunun yanı sıra maaşlarını Ziraat Bankasından 3 yıl boyunca almayı taahhüt edenlere yani söz verenlere peşin promosyon ödemesi yapılmaktadır.

VAKIFBANK PROMOSYON ÖDEMESİ NE KADAR?

Promosyon miktarı merak edilen bir diğer banka da Vakıfbank’tır. Bir aya denk gelen emekli maaşı tutarı; 1.500.-TL’ye yani 1.500.-TL hariç tutularak, maaş alanlara 3 yıl için toplam 500.- TL, 1.500 - 2.500.-TL yani 2.500.-TL hariç tutularak, bu aralık arasında olanlara 3 yıl için toplam 625.- TL, 2.500.-TL ve üzeri olan vatandaşlara 3 yıl için toplam 750.- TL, 3 yıllık süre için peşin ve nakdi olarak promosyon ödemesi yapılmaktadır.

Halkbank promosyon ne kadar 2022?

Türkiye Finans Bank ne kadar promosyon veriyor?

DenizBank promosyon ücreti ne kadar?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön