20 / 04 / 2024

Emeklileri umutlandıran gelişme! 20 Bin TL kapıda!

Emeklileri umutlandıran gelişme! 20 Bin TL kapıda!

Yeni yılda emekli zam oranlarının belli olmasıyla bankaların promosyonları 20 bin TL'ye kadar yükseldi.



Emekli promosyonları için alınan yeni karar gündeme bomba gibi düştü. Yeni yılda emekli zam oranının belli olmasıyla beraber özel bankaların promosyon miktarını 15 bin TL'ye kadar yükseltmesi ön görülüyordu. Hatta öyle ki bu rakamın 20 bin TL'ye çıkacağına dair söylentiler de var. Emekliler ise en yüksek promosyon veren bankayı ararken, en büyük umutları kamu bankalarındaydı.

SON DAKİKA: KAMU BANKALARINDAN 'PROMOSYON' KARARI

Show Haber'de yer alan habere göre; kamu bankalarının promosyon miktarını güncellemesi beklenirken, sürpriz bir gelişme yaşandı. Kamu bankaları en fazla 750 TL promosyon verirken, bu miktar sabit tutuldu.

YAKININDA ÖZEL BANKA OLMAYAN EMEKLİLER ÜZÜLECEK

Emeklileri umutlandıran gelişme! 20 Bin TL kapıda!

Kamu bankalarının promosyonunu yükseltmemesi, özellikle mahallesinde, ilçesinde özel banka olmayan emeklileri üzdü.

YENİ YILDA EMEKLİ PROMOSYONLARI 20 BİN TL OLABİLİR

Kamu bankalarının promosyon kararı yeni yılda özel bankalar arası yarışı daha da hızlandıracak gibi. Beklentiler şimdiden 15 bin TL ama bazı bankaların çıtayı 20 bin TL'ye kadar yükseltmesi bekleniyor.

2022 EN YÜKSEK EMEKLİ PROMOSYONU NE KADAR, HANGİ BANKADA?

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön