19 / 04 / 2024

Emin Evim El Birliği Sistemi nasıl çalışıyor

Emin Evim El Birliği Sistemi nasıl çalışıyor

Türkiyede ev almak isteyen dar gelirli vatandaşlara uygun fiyatlarla konut alma avantajı sunan Eminevimde faizsiz ödeme yapılıyor. Alıcı taksitleri kendisi belirliyor ve istediği ilden/ilçeden konut alabiliyor



Gayrimenkul almak isteyen kişi ilk etapta ne kadar bir gayrimenkul almak istediğini belirler. Belirlenen bu rakamın yüzde 10'unu peşinat olarak verir, ayrıca yüzde 5 + KDV organizasyon ücreti öder.

Kalan kısım ise 60 aydan 120 aya kadar kişinin ödeme durumuna göre taksitlendirilebilir. Seçilen taksit sayısı aynı zamanda o gruptaki kişi sayısıdır. Yapılan ödemelerle her ay bir gayrimenkul parası birikir. Biriken bu para noter huzurunda yapılan çekilişlerle her ay bir kişiye gayrimenkul almak üzere teslim edilir.

Gayrimenkulünü teslim alan müşteriler, kendinden sonra teslim alacak olan gruptaki diğer müşterilere bir miktar fazla ödeme yaparak yardımda bulunur. Böylelikle evini ilk alan avantajlı olduğu gibi sonraki aylarda alacak müşterilerde aldıkları yardımlardan dolayı evini daha ucuza mal etmiş olur. İlk alanla son alan arasındaki adalet böylelikle sağlanmış olur.

www.eminevim.com


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com

Geri Dön